Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 8 godzin temu Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu zakładam jedwabny gorset w lustrze rozczesuję włosy maluję usta na czerwono układam kwiaty do wazonów robię koszyk z radościami Księżniczka wabię koronkami w morzu wyczekuję cię pomarańczowy motylu radośnie mieniącym się rozkołyszę jasnoróżowym mieczykiem 12
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @violettaAle kusisz Violu, a to gorsetem, a to czerwonymi ustami, koronkami. - to działa? 1
violetta Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @Alicja_Wysocka ja w byle jakieś szmatce będę kusiła:) @Alicja_Wysocka czy ja to robię dla kuszenia, bardziej, żeby przyciągać prawdziwego motyla:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @violettaVioleńko, ale na szmatki nic wartościowego nie złowisz, a może i tak, ale na krótko. Mądrzy ludzie patrzą na wnętrze, ale powodzenia :) 1
tie-break Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Ładnie. Tylko zastanawiam się, czy warto kusić takich, którzy polecą na koronki i szminkę. Najwyżej motylek przyleci i odleci - w tym wierszu symbolizuje coś nietrwałego, choć przyjemnego. A przecież tak sobie myślę, że peelka oprócz swojej zalotnej frywolności, ma w sobie serce... 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Violka, motyle żyją tylko trzy dni, no nieee, tylko nie motyl, on prawie jak latawiec. :) 1
violetta Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @Alicja_Wysocka ubieram się do siebie, żeby mi było wygodnie:) @tie-break nasze życie jest tam samo krótkie jak motyla, a warto coś złocić ładnego na siebie:) mi pstryknęło jak jeden dzień :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jednak dla motyla - dobra, już nic nie mówię :) 1
violetta Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @Alicja_Wysocka dobrze prawisz:) @Alicja_Wysocka o finanse trzeba dbać :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @violettaPieniądze może zaspokoją wartości instrumentalne, jedzenie, mieszkanie... ale nie przyniosą szczęścia i sensu. Za pieniądze można dużo kupić, ale na pewno nie kupisz miłości, ani ona Ciebie. Wiem, że się tylko droczysz :) 1
Radosław Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) @Alicja_Wysocka Niech się odpicuje ;) A co. ;) Edytowane 5 godzin temu przez Radosław (wyświetl historię edycji) 2
violetta Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Alicja_Wysocka nie ma na to przepisu albo jest gotowy:) @Radosław no wiesz co, w takim barłogu żyć :) Jestem nową duszą:)
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @violetta Bardzo wiosenny wiersz. Rozgrzewający serduszka kawalerów. Niech przybędzie w złotej zbroi na bujanym koniku i zabierze Autorkę na zaczarowaną łąkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) 1
violetta Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @piąteprzezdziesiąte dzięki:) pozdrawiam:) starych kawalerów:) 1
bazyl_prost Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @violetta ja zamiast motyli rysuję pentagramy 1
violetta Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @bazyl_prost dla kogo?:)
bazyl_prost Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) @violetta dla siebie, dla rodziny , to wiele zmienia Edytowane 4 godziny temu przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @bazyl_prost ja sobie w głowie coś rysuję:)
violetta Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Alicja_Wysocka moja wnusia uwielbia przebieranki, bawi się tylko ciuchami, torebkami, kosmetyczkami. Gdy jest u mnie, to uwielbia, gdy zakładam czapkę, szalik, dla niej to żywioł:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @violetta Napisz o niej w wierszu, będzie miała miłą pamiątkę. 1
Rekomendowane odpowiedzi