Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@violetta  Viola z Kutna jest tylko 23 minuty 60-tką do Gostynin które ma bogatą historię jeszcze z okresu średniowiecza to może by ciekawa wizyta z punktu widzenia geografii i historii, sama bym się wybrała, ale jestem za daleko, pasjami lubię historyczne miejsca.

Edytowane przez Amber (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mnie patrzenie w lustro frustrowało, a wiesz dlaczego, bo się widzieliśmy. Trudno coś z tym poradzisz, co słusznie prawisz. W dodatku mój status materialny za młodu był zerowy, a moja nieraz powtarzała, że wzięła mnie z dwoma parami dżinsów marki Odra i też dwoma swetrami. Gdyby to było w kapitalistycznym dzisiaj, myślę, że byłbym na szarym końcu do wzięcia przez myśląca dziewczynę, więc komuna trochę mi jednak pomogła.  To smutny wniosek, swoją drogą. Pozdrawiam

Opublikowano

@Marek.zak1 To z łatwością udać się może, para nawet biedna się dogada, o ile nie jest zamieszana w jakiś splot przedziwnych interesów i jedna ze stron nie uchodzi za tak zwane źródło osobowe. Bo przy takim układzie nic nie może się udać i przy pierwszym wietrze domek okaże się domkiem z kart i się rozsypie bo musi nawet. Ale to mój wniosek z przeszłości, a nie przeszłość więc w ogóle ciężko stwierdzić, a twardych dowodów nie mam, bo nie zbierałem ich. 

@Christine Zmienić inspirację ?