Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wiechu J. K. Opublikowano 1 Listopada 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 zwiewne chwile przysiadła dusza na kamieniu w ciszy bolesnym westchnieniu patrząc na daty upamiętnienia czas powitania i odchodzenia i na pogodę co się zmienia z wiatrem unosząc wspomnienia w zadumie zostawiając spojrzenie zgasła niedopalona świeczka 1 Listopad 2025 Wiersz poświęcam Wszystkim tym co są już po tamtej stronie światłości! 13
Migrena Opublikowano 1 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 @Wiesław J.K. piękny wiersz napisałeś Wiesławie ! 3
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 1 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 @Wiesław J.K. za Migreną. I tak sobie myślę że większość opublikowanych teraz wierszy niesie nam zadumę i wspiera. 1
Annna2 Opublikowano 1 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 @Wiesław J.K. piękny bardzo. Byłam u Mamy. Czasem się zastanawiam, czy wie 1
Konrad Koper Opublikowano 1 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 @Wiesław J.K. Dobry !! 1
Sylvia Opublikowano 1 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 Piękny, pełen melancholii. pozdrawiam 1
Wiechu J. K. Opublikowano 1 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Migrena Dziękuję Jacku! Temat intrygujący, wiemy, lecz nie wiemy. ;) @Robert Witold Gorzkowski To prawda Robercie, mamy właśnie taki czas zadumy. Dziękuję! @Annna2 Dziekuje Annno! Tak, to jest warte zastanowienia. @Konrad Koper Dziękuję Konradzie! @Sylvia, @Nata_Kruk Dziekuje Sylvio i Nato, również pozdrawiam. @Wiesław J.K. ---> @beta_b, @Berenika97,@Tectosmith, @Wochen, @Moondog i @MIROSŁAW C. Dziekuje! Edytowane 25 Listopada 2025 przez Wiechu J. K. (wyświetl historię edycji) 2
huzarc Opublikowano 1 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 @Wiesław J.K. To wiersz cichy jak listopadowy oddech — taki, który nie próbuje olśnić, ale przysiada razem z czytelnikiem w zadumie. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 1 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @huzarc Dziekuje! Twój komentarz to wiersz sam w sobie.
Tectosmith Opublikowano 1 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 @Wiesław J.K. Jest w tym tekście spokojna zaduma i dobre wyczucie nastroju miejsca. Pozdrawiam serdecznie. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 1 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Tectosmith Dziękuję. Rzeczywiście, właśnie o to mi chodziło, aby przedstawić atmosferę dzisiejszego dnia z innego punktu widzenia. Pozdrawiam serdecznie. 1
Nata_Kruk Opublikowano 2 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2025 Wiesław.. ładna zadumka listopadowa. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 2 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk Miło mi Nato! Po przeczytaniu wielu wierszy i prozy na ten temat, odwiedzam czasami esensja.pl, zadumałem się na ten listopadowy dzień i tak wyszło. :))))
Rekomendowane odpowiedzi