Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Starzec Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 zgubić łatwo znaleźć to fart a co jest pośrodku ? 10
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Starzec Jakby życie miało takie momenty, kiedy wszystko jest „średnie”, zwyczajne, może nawet nudne, ale właśnie to jest najtrwalsze i najbardziej wartościowe, bo ani skrajne szczęście, ani wielka strata nie utrzymują się długo. Ale zagadka przyszła Ci do głowy :) 1
Starzec Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Alicja_WysockaNo tak, zdarzają mi się czasem takie dylematy :)) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
JWF Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 pomiędzy zgubieniem i znalezieniem jest zwykle... poszukiwanie - czyli trud... i tak ludzie trudzą się całe życie... poszukując czegoś, czego nie mają :) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pośrodku jest to co chcesz zobaczyć sam swoją kreujesz codzienność jest zwykła szarość chwile rozpaczy i radość i przyjemność ;)) 1
Leszczym Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 @Starzec Orka na ugorze. 1
Starzec Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 @JWFI tu by można polemizować, czy wszyscy się trudzą i poszukują :) Dziękuję i pozdrawiam:) @Marek.zak1To zbyt proste by mogło być prawdziwe, no, ale w prostocie podobno jest piękno :) @Jacek_SuchowiczRealista :) Dziękuję i pozdrawiam:) @LeszczymPesymista ? :) Dziękuję i pozdrawiam:) 2
Berenika97 Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 @Starzec Pośrodku kwitnie cierpliwość, Rośnie mądrość z niewiedzy, A każdy krok w poszukiwaniu To już część wielkiej podróży. Chyba trochę za poważnie wyszło. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale pozdrawiam z uśmiechem. :) 1
[email protected] Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 @Starzec Znaleźć... i to samo zgubić, tak to potrafi, tylko głupi! 1
Starzec Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 @Berenika97Raczej idealistycznie :) Dziękuję i pozdrawiam:) @[email protected]A jeśli zgubił, a potem znalazł, mądrością jawi się ambaras :) Dziękuję i pozdrawiam:) 2
[email protected] Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 @Starzec Taki Starcze w tym ambaras, w jednym czasie... zgubił, znalazł! 1
Annna2 Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 @Starzec nie wiem, ale wiem że fajny 1
Starzec Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2025 @[email protected]Skomplikowałeś :) @Annna2Dziękuję i pozdrawiam:)
[email protected] Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2025 @Starzec Z życia wzięte: siedząc przy stoliku rest, "Górskiej" zauważyłem 100 zł, schyliłem się - podniosłem, ale wypadł mi portfel, z dokumentami, gotówką... szybko wybiegłem. Czy skomplikowałem - nie wiem? 1
Starzec Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2025 @[email protected]Sobie na pewno. 1
Rekomendowane odpowiedzi