stanislawa zak Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 prostuję krzyż przygięty ciężarem nie swoim kłamstwom ucinam nogi - i tak nie moje czarne dziury niedomówień zaszyte powietrzem kieszenie zatykam śmiechem może będzie jak przedtem moje niebo szczelnie okręcone winoroślą wchodząc nasycisz perlistym płynem przezroczyste na białym wypłynęło szczęście na nowo mogę oddychać toast czerwonym winem poplamiona kartka - nie potrafi pływać
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 wow! Stasiu, jestem pod wrażeniem. Jeszcze tu wrócę, pozdrówka :-))
Skandynawska Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 jeden z lepszych jakie teraz przeczytałam na forum
Samo zło Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 no dobra, nie marudzę :). naj.. ze wszystkich twoich, które pamiętam. serdeczności
Espena_Sway Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 hmm, ciekawy, nieszablonowy, co tu jeszcze dodać + :-) Pozdrawiam serdecznie Espena Sway
blady paznokieć Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 ja mówię - to odnośnie tytułu. a co do wiersza - ładny, ale ciut przesycony tymi pięknymi metaforkami.
stanislawa zak Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 serdecznie Wam Miłe moje dzięki.Dobrutka! zaszokowałaś mnie!masz dzisiaj dobry humor?Pansy! rymów mało,koniec? nie taki? z innego wiersza? tak jak w życiu. wszystko cacy (zdawałoby się) a tu masz ! Bladziutki paznokietku!, mówisz ze za dużo, no cóż w życiu mam za mało! Espeno! na Tobie można,.. jak na Zawiszy-dzięki! Basiu! coś się nam odmieniło, bo u ciebie też zmiana!dzięki i serdelki! serdecznie dziękuję Kall i Arenie, to dzięki ich uwagom tak ładnie wyszło!!!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 czarujesz :) szalem!
stanislawa zak Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jaju! - dzięki, czarodzieji się namnożyło ostatnio, więc dlaczego nie dołączyć?
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Bardzo ładne, jak już kiedyś gdzieś na forum wspominałem - lubię, kiedy w wierszu jest masa rzeczy do odkrycia. Jak tutaj... pozdrawiam /Arek
stanislawa zak Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Arku, ciekawam co odkryłeś?- dzięki pozdrawiam odkrywkowo
kall Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 wiele się tutaj pozmieniało od wizyty mojej w warsztacie. bardzo bardzo ciekawie - jestem na tak :)toast czerwonym winem poplamiona kartka - nie potrafi pływać zachowane ;) pzdr k.
Vera_Ikon Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 No... Bardzo Ci To wyszło. Jeden z lepszych. Wędruje do ulubionych. Jestem pod wrażeniem. Rozwijasz się, Stasiu... pozdr z uznaniem
stanislawa zak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Kall, podziękować!!! Vero!twoje uznanie jest dla mnie jak torcik z kremem- uwielbiam, pozdrówka gorące.
Michał Ziemiak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ja niniejszym przyłączam się do głosów pochwalnych, bo "w środku wiersza" jak i "na zewnątrz" jest po prostu PIĘKNIE ;-) POZDRAWIAM!
Rekomendowane odpowiedzi