asher Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 przeleciał mi nad głową akapit stulecia prysły o szyby rozpędzone mity robię na ksero odbitki dni na nic nie czekam wszystko było
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 fajne te Twoje miniatury, zatrzymują na chwilę. 'prysły o szyby rozpędzone mity' - piknie
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Nieee... no najpierw muszę powiedzieć, że w szoku jestem że Cię tu Jacek widzę!!:D A teraz mogę przejść do lektury ;-)
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 he he, cóś w gorącej wodzie kąpany ten akapit ;-). Asher, chłopie tyś się minął z powołaniem. Poważnie - lubie takie króciutkie utworki. Pozdrówka :-)/B.
Samo zło Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 o rany boskie! a ja byłam przekonana, że asher to kobieta. sorry :) ostatni wers hm...całość zaś na mały +, ba małych rozmiarów utwór. serdeczności
asher Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Bo ja pisze mini, ale nie w mini :))) Dzieki za zajrzenie i przywrocenie plci...
asher Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Dzieki piekne. Z tamtej nocy zostal mi ostatni, ale tez bez mgly :))
Rekomendowane odpowiedzi