Anna Maria K. Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Dwa centymetry i kilka gramów zrobiły swoje - do nieprzytomności nagle upijam się zaskakującą rozkoszą posiadania ciebie głęboko - w dupie
Anna Maria K. Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 To mój eksperyment. Nie gustuję zazwyczaj w takiej metodzie pisania, ale dzisiaj wyjątkowo czulam potrzebę użycia mocniejszych słów. Zapraszam do komentowania.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 trudno posiadać głęboko, gdy rozmiar tak skromny ;) pozdrawiam
Tomasz Pietrzak Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Słuchaj, mi się to podoba jest dosadne i nawet zaskakujace - przyznam, że mnie nawet rozbawiło. Masz ode mnie BIG+
Anna Maria K. Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ha, dzięki Tomaszu... o to mi wlasnie chodziło :) A przyznaję, że denerwowalam się, bo to mój "pierwszy raz" z tego typu poezją.
jasiu zły Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Mnie się podoba, lubię takie rzeczy i jeszcze ta dwuznaczność. :) Pozdrawiam.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 może "upajam się", żeby konsekwentnie dwuznaczyć?
Anna Maria K. Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 W pierwszej wersji napisalam "upajać", ale czy upajać mozna sie do nieprzytomności? Upijanie wydaje mi sie też niejednoznaczne, aczkolwiek przemyślę Twoją sugestię. Może upijanie bardziej basuje do tego "brudnego" i wulgarnego stylu tej miniatrurki? Pomyślę jeszcze i dziękuję.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. posiadać kogoś w dupie też się nie da, ze względu na metraż lokalu ;) teoretycznie ;)
Anna Maria K. Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Na szczęście mamy poezję i wszystko się da :)
jasiu zły Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. posiadać kogoś w dupie też się nie da, ze względu na metraż lokalu ;) teoretycznie ;) Jest taki środek artystyczny, w którym można użyć podobnie brzmiącego słowa (może znacyzć coś aboslutnie nieadekwatnego), by wywołać skojarzenie z tym drugim słowem. Może być "upajać się", skojarzy sie z upijać i mamy jeszcze dwuznaczność. Obawiam się, że można kogoś "posiadać" w dupie, chodzi dkoładnie o to samo, co w stwierdzeniu posiąść kogoś...
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. posiadać kogoś w dupie też się nie da, ze względu na metraż lokalu ;) teoretycznie ;) Jest taki środek artystyczny, w którym można użyć podobnie brzmiącego słowa (może znacyzć coś aboslutnie nieadekwatnego), by wywołać skojarzenie z tym drugim słowem. Może być "upajać się", skojarzy sie z upijać i mamy jeszcze dwuznaczność. Obawiam się, że można kogoś "posiadać" w dupie, chodzi dkoładnie o to samo, co w stwierdzeniu posiąść kogoś... taak ? ;)
Vera_Ikon Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Hehe... mi sie podoba, przenieś wyżej. pozdr
stanislawa zak Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 cholera Anno!!!czadzisz!
Kasia Dobucka Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 dobr, dobre :], zaskoczyłaś mnie :))))))
Rekomendowane odpowiedzi