Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 w pięciolinii myśli mam włos odcisk palca zdjęcie na marmurze twoje nuty nie przeminą martw się o uczucie
kall Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 martw się o uczucie dwuznaczność : ja mam się martwić o uczucie, czy uczucie ma się martwić samo? :) poza tym sympatycznie. ma swój klimat. tylko czemu tak krótko?... ;) pozdrawiam k.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm, wydaje mi się, że z wiersza jasno wynika, że to "ty" masz się martwić o uczucie a tak krótko, bo to miniatura :) dzięki i pozdrawiam
Samo zło Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 hm...mimo wszystko, jednak nie...nie, nie- ale bez przekonania :/. serdeczności
stanislawa zak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 czyzby tez wiersz o przeminięciu z uczuciem śpiwany? fajnie!wiesz o to uczucie martwię się jak cholera!tak się dystansuje!
Michał Ziemiak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Miniaturkowo tak jak być powinno - każde słowo budzi w głowie różne skojarzenia, naprowadza na tory w ciekawy sposób. Czyli krótko i dosadnie ;-) POZDRAWIAM!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Hm, dziękuję za komentarze, co prawda niektórych niektóre są dla mnie mało zrozumiane lecz dziękuję za szczerość... cóż - te pięciolinie - o czymś trzeba pisać... pozdrawiam /Arek
Vera_Ikon Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Minimalistycznie, proszę Pana. Taka mądrość od niechcenia rzucona... Podoba mi się. pozdr
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Hm... przemyślałem wszystko i dochodzę do wniosku, że pisanie serii tak krótkich wierszy mija się z celem, gdyż mimo, że jest tworzeniem, to tworzeniem niewykorzystującym w pełni możliwości twórcy... i mimo, że uznaję ten wiersz za lepszy od dwóch poprzednich "pięciolinii", to jeśli powstanie następny, nie będzie już miniaturą zwracającą uwagę na jedną myśl, tylko coś dłuższego... pozdrawiam /Arek
marri huana Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten fragment, Arku, bardzo mi się podoba. Pozdrawiam ciepło.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 ładnie i zgrabnie Ci te miniatury wychodzą spod pióra. plussowe pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi