Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 pójdziemy gładko przez świt, przez granatową jak atrament ciemność, zapadniemy w zimowy sen, by wiosną obudzić się na pewno przez nieznane uliczki i drogi w supełki, jak płomienną pieśń będziemy nucić znane piosenki, i patrzeć na siebie i na przyszłość też rozkochamy wszystko co wokół nas, zapalimy nasze serca-dusze, uleci ciepło do najdalszych gwiazd i przekroczy Rubikon jednym ruchem 14
FaLcorN Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 @Ewelina "Szczęśliwej drogi już czas Mapę życia w sercu masz" Jesteś jak w błędzie znak. Czymże jest los? Skoro marność idzie wciąż. Nie idź sam, po swój gram. Pozdrawiam 1
Ewelina Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 @violetta czasem życie bywa wspaniałe:)) 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet Ci się zrymowało tym razem, co rzadkie u Ciebie. Zawsze można sobie pomarzyć, a rzeczywistość skrzeczy. Niestety, 1
Ewelina Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 @Rafael Marius Można a nawet trzeba marzyć:) Rymy mi czasem wychodzą nieoczekiwanie:) 2
Rafael Marius Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak właśnie myślałem, że niezamierzone. Odkąd zawitałem na tym forum coraz częściej mi się to zdarza. Zaczynam się o siebie martwić. 1
Ewelina Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 @Rafael Marius a to jest problem, że marzysz? 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Witaj - lubię takie wiersze - Pzdr.serdecznie 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co za dużo to niezdrowo. 1
FaLcorN Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybyś wyplątała te słowo z wiersza? Myślę, że ten wiersz mieści się w Twoim top 5 (mimo supełków). 1
Ewelina Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar bardzo mi miło. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius za mało też niedobrze, że tak przekornie napiszę:) @FaLcorN supełki są istotne:) Dziękuję bardzo Nie robię rankingu swoich wierszy bo i po co Pozdrawiam 2
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Ewelina Dobra nasza, gładko i na przełaj, jak po ślizgawce mroźną zimą. Pozdrawiam. 1
FaLcorN Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 @Ewelina Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przez nieznane uliczki, splątane drogi Tak bym poprawił. Kojarzę jak piszesz, "supełki" mnie nie zaskoczyły, ale to najsłabszy punkt. Dobrego weekendu! 1
Ewelina Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 @Wiesław J.K. można by i tak Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam:) 1
Deonix_ Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Pięknie, barwnie, metaforycznie. Z optymizmem, nadzieją, otwartością, gotowością zarówno na działanie, jak i na to, co los przyniesie. Bardzo mi się podoba :) Serdecznie :) Deo 1
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2025 A ja mam zupełnie inne zdanie niż poprzednicy. Biorąc jednakże poprawkę na granice błędu statystycznego zacząłem szukać sposobu, jak uratować ten wiersz (który oryginalnością nie grzeszy). Chyba można go przerobić na piosenkę (tylko bynajmniej nie na płomienną pieśń), wykorzystując ciepłą, pozytywną nastrojowość. Z zastrzeżeniem, że wtedy trzeba z rytmem porządnie wziąć się za bary...
Ewelina Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @FaLcorN szanuję, że Ci "supełki" nie pasują. Tylko, że mi się podobają bo są bardzo "moje" :)) Nie każdemu i nie wszystko musi się podobać, to zupełnie naturalne. Twoja wersja jest ok, moja jest po prostu moja :) Miłego weekendu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym bardzo dziękuję @Deonix_ dziękuję Bardzo to zgrabnie podsumowałeś, no i udało Ci się złapać sedno. Bardzo mi miło. Pozdrawiam serdecznie 1
[email protected] Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2025 @Ewelina Marzeniami się duszę czekam aż skuszę, dlaczego nie nadchodzi, mają czas... jeszcze młodzi? 1
Rekomendowane odpowiedzi