karolina p. Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Gdy obraz piękna rozmywa się w czarną plamę ty wiesz.. jak szklane oczy rozbić na kryształki mieniące się w szczęściu aby nuty popłynęły ku wieczności by zatańczyła kobieta z welonem utkanym z niebiańskich chmur ty wiesz.. Jak zaczarować chwilę co powiedzieć bym Tobą była
Irma Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 slodki i magiczny wierszyk. za slodki... ale troche mnie zaczarowalo, wiec nie jestem na nie. rzadko czepiam sie formy, ale tu forma ewidentnie kuleje, popracowalabym nad wersyfikacja. ten wiersz nie jest objawieniem geniuszu. mieniace sie krysztalki i spolka mialy porwac na wyzyny fantazji, moze i porwaly, ale na ktrotka chwile, bo zaraz spadlam bolesnie na bruk doslownosci caloksztaltu przekazu i refleksji. Pozdrowka, Paula.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 dla mnie też za słodki... będąc płci męskiej, czytam ten wiersz i po chwili wydaje mi się, że czytam kącik poezji w bravo girl... ale jak dla dziewczyny taki to może być pzdr wiktor
StukPuk Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 wyjmuję fragment, który rozbawił mnie najbardziej: utkanym z niebiańskich chmur czy znasz jakieś inne chmury? bez sensu, masło maslanie, a Murzyn jest czarny - zawsze. Ja rozumiem, gdyby istniały tylko podziemne chmury - to byłoby genialne stwierdzenie, teraz jest do niczego. O słodyczy tego wierszyka nie bedę się rozpisywała, gdyż jest jedeym ze słodszych jakie zdazyło mi się czytać O_o pracuj a będziesz pisała z sensem i mysl przede wszystkim, kiedy piszesz pozdrawiam ciepło Iga
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a majkel dżekson? :P
Samo zło Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 "jak dla dziewczyny taki to może być" ?????????????:/
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 oj hehe.. no że taki słodki i delikatny... :) proszę o niebulwersowanie się :P pzdr wiktor
karolina p. Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 widze ze formum dyskusyjne tu powstalo:) no cóż,,on miał być własnie słodki..może rzeczywiście za bardzo.Ehh..zdaje sobie sprawy że do geniuszu mi brakuje,ale nawet najlepsi tak zaczynali.dziekuje za komentarze.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 no jasne :) kombinuj dziewczyno, bo to że jest słodki nie znaczy, że aż strasznie zły.. :) zresztą niektórym taki słodki się może poodbać.. jak dla mnie to mdli trochę, ale w sumie mogą być z Ciebie ludzie czego Ci życzę ;) pzdr wiktor:)
Espena_Sway Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Mi się podoba, może dlatego, iż moje pierwsze wiersze też były słodkie :-) . Wyrzuciła bym tylko stwierdzenie 'ty wiesz' powtórzone dwa razy. Ale ogólnie nie jest źle. Pozdrawiam Espena Sway
StukPuk Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a majkel dżekson? :P to jak podziemne chmury :P
karolina p. Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bardzo Wiktorze.pozdrawiam ciepło
karolina p. Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stwierdzenie "ty wiesz" jest w wierszu kluczowe,przynajmniej od strony autorki. Dziękuje bardzo za komentarz.pozdrawiam ciepło. karolina
Rekomendowane odpowiedzi