Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 13 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 -Mistrzu, czy zakochani powinni mieć święto? -Nie sądzę, bowiem dla nich świętem jest codzienność, a dla tych bez miłości, takie świętowanie byłoby przypuszczalnie przykrości sprawianiem. Przecież dzień świętowania bogatych, czy zdrowych, smuciłby biednych i tych, co męczą choroby. więc swoje szczęście lepiej zachować dla siebie, bo się może odwrócić, a kiedy, nikt nie wie. 14
andreas Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 @Marek.zak1 Jakby tak dobrze poszperać to prawie każdy dzień w roku jest jakimś tam świętem. Górnika,hutnika,nauczyciela,niepełnosprawnych itd itd.A na pewno każdy dzień jest świętem odlewnika...Pozdrowionka. 1
Marek.zak1 Opublikowano 13 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 @andreas Jasne, ale dzień odlewnika, kota, itp nikogo nie drażni. Dzięki za wpis. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 @Marek.zak1 Zakochani to najbogatsi ludzie, zwłaszcza wtedy, gdy codziennie śni im się ich Skarb :) 3
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 (edytowane) Z ironią... Łukasz Jasiński @Alicja_Wysocka A ja akurat jestem biedny, zdrowy i wolny, jeśli żadna dziewczyna mnie nie chce - to nie mój problem... Łukasz Jasiński Edytowane 13 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jasne :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 @Alicja_Wysocka Księcia na białym koniu mogą znaleźć w Zjednoczonym Królestwie Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej i w piętnastu jej koloniach, ładnie zwane: protektoraty lub państwa zależne. Łukasz Jasiński
Manek Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 Ubiegłeś mnie z tematem. Też nad czymś takim myślałem. Ładnie to ułożyłeś w słowa. Pozdrawiam 1
Nata_Kruk Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 @Marek.zak1 ... mnie z tematem nie ubiegłeś, ale Manek pisze dobrze.. ładnie poskładane słowa. Miłego jutra..:) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 czy zakochani winni mieć święto? tak jak najbardziej bo są szczęśliwi potrafią dostrzec we wszystkim piękno i im obdzielić tych nieszczęśliwych prawdziwe szczęście przynosi radość jest mocne silne nie da się zniszczyć i nie pokona go żadna zawiść przynosi światło sercem najczystszym Pozdrawiam 2
Marek.zak1 Opublikowano 13 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 @Jacek_Suchowicz Bardzo ładnie to napisałeś, jak zwykle zresztą. Zastanawiam się, jak szczęśliwi w miłości mogą obdzielić tych, którym na tym polu się nie udało. Moim zdaniem nie jest to możliwe, ale obym się mylił. Pozdrawiam
wierszyki Opublikowano 14 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2025 Też tak myślę. Nawet dla zakochanych to tylko jakiś znowu szkolny stresor. Panie w szkole ustawiają skrzyneczki na walentynki i bawią się w listonoszki miłości Zawłaszczamy. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 14 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2025 Teraz kwiatki, baloniki są tanie:)
Kwiatuszek Opublikowano 15 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2025 @Marek.zak1 Święta prawda, bardzo ładnie ujęte. Pozdrawiam serdecznie!
Marek.zak1 Opublikowano 15 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2025 @Kwiatuszek Dzięki za wpis. 1
Rekomendowane odpowiedzi