Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 zamknięty w pięciolinii piszesz nuty pytań prosisz ale nie wytłumaczę ciszy nie słowami
stanislawa zak Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Arku, tak krótko?i tak dosadnie?i tak śpiewnie!czekam na jeszcze zachłannie!
castus Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 grasz nuty pytań tak tylko...bardzo zgrabne :)
51fu Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Jak na miniaturę przystało. Tylko dostrzegam niezamierzony ze strony Autora rym niedokładny w pierwszej strofie (a jeśli nie rym, to zbytnie podobieństwo brzmieniowe). Po minimalnej poprawce wszystko będzie okej. Końcówka jest w sam raz. Pozdrawiam. // 51
Nula Brzoskwinia Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 nie wytłumaczysz bo mówią słowa cisza- niszczysz ją...
Vera_Ikon Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ode mnie + Zgrabne, zwięzłe i konkretne, a przy tym nastrojowe i ciekawe. Podoba mi się. pozdr
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz racje
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten fragment bardzo mi się podoba, tylko może to "ci" bym usunęła (ale nie jest to warunek konieczny). Pozdrawiam cieplutko. masz rację bo wychodziło dużo "ci": ale nie wytłumaczę ciciszy
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Dziękuję wszystkim za odwiedziny... wiem, że rzadko się tutaj pokazuję, ale cóż... idą wakacje i wiecej wolnego czasu :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmmm może masz rację, ale myślę, że słowo byt pozostanie psując Ci całe wrażenie ;) bo myślę napisać więcej wierszy z pięciolinią... dzięki w każdym razie :) pozdrawiam gorąco /Arek
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 ładna miniatura, podoba się.prosisz ale nie wytłumaczę ciszy nie słowami -tak!! pozdro
złota lenka Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 byłam - zostawiam ślad... będę później - napiszę wiecej. na razie - przyjemna miniaturka. pozdrawiam lenka
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Under pressure... Pressure pushing down on me... skasowałem byt :D
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Arku nie całkiem to miniatura słowna ale i tak mówiąca wiele...Międzywersowym domysłem , niedopowiedzeniem pobudzasz wyobraźnię.Ciekawa treść i forma.Pozdrawiam plussowo ;-)
Rekomendowane odpowiedzi