Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 on jest tak, nie umie inaczej chcielibyśmy rozegrać konieczność - *** - ona jest jak sen bez powiek, bez nas nie potrafię jej
Vera_Ikon Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Już w warsztacie stał się ulubionym. Człowieku! Jak Ty piszesz! Pierwszy raz oceniam wiersz na tym forum na "genialny". Taki właśnie jest. Nic dodać, nic ująć. Ślę ukłony. pozdr
Agnes Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 urokliwy tekst...nie wiem czy zostanie we mnie na dłuzej, ale na pewno wrócę tu chociaż na chwilę......ciekawy pomysł, możnaby go jakoś pociągnąć...(ostatnio wolę dluższe formy, ale to kwestia gustu) pozdr. ciepło agnes
Johohanan Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Talent czy bogaty świat wewnętrzny? Pewnie jedno i drugie... Bardzo dobry wiersz. Osobisty ale i uniwersalny :P Pozdrawiam serdecznie.
Kasia Dobucka Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Wiersz ładny, ale o co tu w ogóle chodzi?? I czy w pierwszym wersie nie powinno być "taki"? Przy opini pomagał mi mój starszy brat:)
kall Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 nie mam słów. dlaczego tutaj ? Pozdrawiam śle ukłony bardzooo Kalina tzn bardzo wiersza a nie bardzo Kalina :]
Rekomendowane odpowiedzi