Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Adaś Marek Opublikowano 1 Listopada 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) Fotograf czasu jest podobny do magika, on wszystkie kolory przenika. Pamięta kolor przeznaczenia, i kolor sensu istnienia. Wie jaką ma barwę umiejętność życia. Przed nim nie ma nic do ukrycia. W uroczystych momentach na sesję sam się zaprasza nie pyta czy jest na to zgoda nasza. Nigdy nie czeka na sztuczne nasze pozy, pragnie swoje fotki w prawdziwe strony włożyć, na koniec nieproszony zabiera nasze lico, aby je połączyć z kamienną tablicą. Edytowane 17 Listopada 2024 przez Adaś Marek (wyświetl historię edycji) 9
FaLcorN Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo Pan Klepsydra
Adaś Marek Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Klepsydra nie, bo przecież, można go spotkać tylko na mecie. A Fotograf czasu sami widzicie, fotki nam pstryka przez całe życie. Pozdrawiam Adam 1
FaLcorN Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @Adaś Marek Możesz go spotkać kiedy się przesypuje przez Twoje życie 1
Adaś Marek Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 @FaLcorN W tym znaczeniu tak, klepsydra czas mierzy, ale skojarzyłem potocznie klepsydra- informacja o pogrzebie, więc obecność tylko na mecie:-)
FaLcorN Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) @Adaś Marek czas nas zgniecie wczoraj na starcie jutro na mecie Edytowane 1 Listopada 2024 przez FaLcorN (wyświetl historię edycji) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Adaś MarekZaduszki! Pozdrawiam! 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 @Adaś Marek No co zrobisz? Nic nie zrobisz.:) Pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 @Adaś Marek Amen, chociaż nie każdy zostawia po sobie fotografię, albo nie było mu dane. Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 masz powalające rymy:)) swe zdjęcia robi nam prawie zawsze można powiedzieć film kręci o nas a my na scenie tak jak w teatrze kamer jest kilka po różnych stronach to film niezwykły jakiś magiczny utrwala rzeczy których nie widać sfilmuje duszę oraz jej myśli i nawet to o czym dziś gdybasz ... :)))))
Adaś Marek Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 @FaLcorN Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie śpieszny mi dojazd do mety ta podróż same ma zalety dzisiaj w zalewie morsowałem i nawet się nie stresowałem Pozdrawiam @Wiesław J.K. @MIROSŁAW C. @jan_komułzykant Pozdrowienia i podziękowania za odwiedziny. @Jacek_Suchowicz Dzięki Jacku dzięki. Twój komentarz jest dla mnie wzruszający, to rozszerzenie o film ekstra. Pozdrawiam 1
FaLcorN Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 @Adaś Marek do mety gna sportowiec poeta? na żaglowiec mały będzie zalew
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Adaś MarekZapewne jest wiele albumów w kolekcji Fotografa czasu. Pozdrawiam!
Adaś Marek Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 @Wiesław J.K. Albumów jest wiele, i ciągle przybywa, lecz brakuje czasu żeby je odkrywać:-))) Pozdrawiam Adam @FaLcorN Może bryza zawieje, mam taką nadzieję. Pozdrawiam 1
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Adaś MarekTak, zbieramy fotografie minionego czasu i rzadko kiedy do nich powracamy. Fotograf czasu z Twojego wiersza, przywodzi mi na myśl Wszechświat czy też Boga. W archiwum tegoż jest niezliczona ilość fotografii, którą być może w wieczności będziemy mieć okazję pooglądać. 1
Adaś Marek Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 @Wiesław J.K. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie kupię foto ramkę, zawieszę na ścianie i będzie łatwiej wracać do wspomnień.
FaLcorN Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 @Adaś Marek idź nad wodę, chwyć bryzę i papieru ryzę pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Adaś MarekTakie czasy i technologia wybujała nam obficie. Foto ramka cyfrowa przychodzi na myśl. Pozdrawiam! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Adaś Marek Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie taką miałem na myśli:-)) Super porada, zrobić tak wypada kiedy słonko się podniesie braknie kartek w mym notesie:-)) 1
Rekomendowane odpowiedzi