Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Września 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 (edytowane) Kiedy dla nas znów zawieje wiatr podniesiemy żagle odpłyniemy w dal serca kompas wskaże stare oceany po których od lat już razem nie pływamy fale słonej wody zwilżą nasze usta będzie tak jak dawniej zniknie duszy pustka w porcie starych marzeń nasz rejs się rozpocznie i będziemy płynąć przed siebie do końca odrzucimy ciężki balast lat przeszłości odnajdziemy wyspę straconej miłości Edytowane 5 Września 2024 przez Andrzej_Wojnowski (wyświetl historię edycji) 12
Marek.zak1 Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 Pięknie i jakoś tak pasuje do poprzednich:). Pozdrawiam 1
Bożena De-Tre Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 Nostalgia ale nie smutek.... podoba mi się ta nadzieja wiarą doprawiona... że kiedyś.. tak my ludzie lubimy się oszukiwać...pięknie myśli popłynęły. Pozdrawiam. 1
corival Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 @Andrzej_Wojnowski Wspomnieniowo, marzeniowo i z wielką nadzieją na znowu... Ładnie ubrane w słowa. Spodobało mi się. Pozdrawiam :) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 @Hiala Dzięki. Poprawiłem Pozdrawiam @Marek.zak1 Dzięki. Chyba jesiennieję. Pozdrawiam
violetta Opublikowano 5 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2024 Statek to moje marzenie :) nie wiem czy bym zeszła nawet:) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2024 stałe pragnienia do powrotów lecz gdy powrócisz to już nie to przechodzi wola i ochota dawnych pochodów słychać echo ;0 1
Rafael Marius Opublikowano 6 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2024 @Andrzej_Wojnowski Pomyślnych wiatrów. 1
Rekomendowane odpowiedzi