Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 (edytowane) - Niech ja skonam! Niech ja skonam! - raz powiada dron do drona - Jasnych myśli mam przebłyski, widzę już nasz koniec bliski. Raz słyszałem takie bajki, że gdzieś drony jak zabawki robią zdjęcia i z natury spoglądają na świat z góry. Niosą ludziom radość, szczęście i nie trzeba im nic więcej, no, a nami ciągle straszą i wysłali na śmierć... naszą. Na to drugi odpowiada: - To mi brzmi jak jawna zdrada! Ktoś nas wrobił w ten interes! Czasu mamy już niewiele. Lot nasz skończy się tragicznie i pogrzebie części wszystkie! Powiedz więc, co robić mamy? - Już ci mówię... Z a w r a c a m y! Edytowane 28 Lipca 2024 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 7
corival Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 @Sylwester_Lasota Chytry plan... spodobalo mi się. Wwiersz napisany lekko, z przymrużeniem oka, przyjemnie się czyta. Pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 (edytowane) @Sylwester_Lasota Morał taki. Nie należy patrzeć na nikogo z góry. Edytowane 27 Lipca 2024 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się. Dziękuję. Pozdrawiam. I nie starać się być zbyt bombowym. Pozdrawiam 2
Marek.zak1 Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Najważniejsze prawidłowe wnioski. Pozdrawiam 1
wierszyki Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 O, bajeczka :-)) A dlaczego ja mam bić się, bawić chcę się fantastycznie. Do latania ktoś mnie stworzył, chcę wzlatywać do przestworzy. 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tia, byleby nie wyciągnięte za późno. :) Również pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi