iwonaroma Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2024 gdy biegam tu i tam jestem niecierpliwa, zła płaczę i się czepiam zawsze na mnie czekasz bo się napinam niepotrzebnie i czekasz aż się rozluźnię 4
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2024 może się wcale nie napinasz i sama nie wiesz czego chcesz wasza konstrukcja to przyczyna wszelkich rozdrażnień oraz łez przemyją łzy okropny nastrój i wyrównają moc hormonów czekać na ciebie zawsze warto obdarzysz ciepłem człeka w domu :) 1
iwonaroma Opublikowano 24 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Jacek_Suchowicz takie zrozumienie konstrukcji kobiety to balsam dla jej duszy :) Dzięki!
Rafael Marius Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2024 @iwonaroma Nie ma to jak luzik, do niego trzeba dążyć. 1
iwonaroma Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius :) dokładnie. Dzięki 1
Nata_Kruk Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... końcówka, szczerze Iwonka... średnio mi... Fajne jest to.. jego.. czekanie, może dlatego czytałam sobie... a ty czekasz i... nie przeszkadzałoby mi, powtórzenie słowa.. czekasz. Zdrówka.. chyba tak tutaj pisujesz ludzikom.... :) 1
iwonaroma Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk Hej Natko :) Rozluźnienie ma tu fundamentalne znaczenie, bo to wierszyk religijny :)- tak jak "czy dobrze, czy źle" gdzie B. to nie Brunon czy Bogdan ale Bóg:)) Oczywiście można czytać w kategoriach damsko-męskich, to wcale nie przeszkadza. Można by jeszcze 'rozluźnię się' zamienić na 'poddam się ' bo to w tym przypadku niejako synonimy. Zdrówka zdrówka:)
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 @iwonaroma Dobry partner :) 1
iwonaroma Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym ;) Dzięki 1
Rekomendowane odpowiedzi