Andrzej_Wojnowski Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2024 Kiedy za oknem koncert kotów obwieszcza że nadchodzi świt ze snu się budzi ma sąsiadka znów niewyspana zbyt przeciera rozmarzone oczy nie chce uwierzyć że już dzień przeklina te miauczące stwory co zawsze rano kradną sen wczoraj wróciła późno z tanga podbiła tam dziesiątki serc i rozkochała tłumy panów i mnie od dawna też gdy nad jej domem księżyc śpiewa song krótki - „Zaraz pora spać” Ona zaczyna koncert ziewań bo ma wszystkiego dość pracę skończyła o szesnastej obiad w przelocie szybki był kolejną kawę to w teatrze w oparach artystycznych chwil nikt za nią nigdy nie nadąży olbrzymi power w sercu ma bryluje też w ekipie morsów gdy na jeziorach kra niestety ładna ta sąsiadka jest przyjaciółką mojej żony więc niech ten nie za mądry tekścik przypomni że wciąż myślę o niej 5
Marek.zak1 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2024 Jak to szło, że nie da żona, nie da ci matka, co dać ci może taka sąsiadka:). Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2024 Lekko i uroczo :) A żona najważniejsza, wiadomo :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2024 Witaj - uśmiecham się - Pzdr. 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2024 @iwonaroma Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bezapelacyjnie. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2024 O żonie oczywiście! :)))) Pozdrawiam
violetta Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2024 Gdy zabraknie żony, sąsiadka jak w sam raz:)
Rekomendowane odpowiedzi