Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 12 Lutego 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2024 (edytowane) a u mnie cicho nie ma miejsca na hałas i zgiełk i niepokój wszystko mi wyszło bokiem jest spokój wyglądam przez okno pięknie ptaki szybują kwitną kwiaty poza tym nic mnie nie łączy z tym światem pewnie myślisz, że jestem samotna sterczę w tych oknach patrzę w dal lecz tu gdzie nie ma już nic siebie mam śnieg już dawno nie prószy a jednak czasem z zimna poruszy się motyl i zapłacze żałośnie jest przedwiośnie a może to już maj odejdź samotności trwaj Edytowane 12 Lutego 2024 przez viola arvensis (wyświetl historię edycji) 13
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2024 Witaj - podoba się - Pzdr.serdecznie. 1
violetta Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2024 O każdej porze natura przeżywa, nawet, gdy odpoczywa:)
viola arvensis Opublikowano 12 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2024 @Waldemar_Talar_Talar cieszę się, z Twojego uznania Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie pozdrawiam ! @violetta cóż za lotny rym ! Pozdr. 1
Monia Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 @viola arvensis Smutek smutkiem,aczkolwiek sporo tutaj jest nadziei.Pozdrawiam serdecznie;) 1
viola arvensis Opublikowano 13 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 @Monia no właśnie, wlasciwa refleksja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Moniu ❣ 1
poezja.tanczy Opublikowano 15 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2024 @viola arvensis Mistrzyni! Powinnaś uczyć jak pisać Pozdrawiam, z uznaniem, M. 1
viola arvensis Opublikowano 16 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2024 @poezja.tanczy o, bardzo to miłe! Dziękuję! 1
Rekomendowane odpowiedzi