Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wochen Opublikowano 11 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 (edytowane) jesteśmy w sieci zaplątała się prawda w pajęczynie łatwo jest złowić złotą rybkę każda chce brać wyciągnięte dłonie są głodne pragnienia uwięzione w sieci duszą się coraz mocniej czuć jak pochłania każdą gwiazdę zmienia strukturę świata codziennie rybak ceruje sieć w niej plącze się prawda wszyscy dławimy się Edytowane 14 Grudnia 2023 przez ja_wochen (wyświetl historię edycji) 10
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 do pomyślenia wszyscy jak leci dławimy się w sieci sieć przyzwyczajeń sieć ekonomiczna i marzeń sieci wsród pięknych wystaw czas leci leci ... :) 2
duszka Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... az prawda (prędzej czy później) ją rozerwie. Wierzę w to, choć też wiem, że nie kazdy z nas "zdąży" tego doświadczyć. Dobitny, trafnie zobrazowany przekaz. Pozdrawiam :) 1
Tectosmith Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 @ja_wochen Wiersz ciekawy i dobrze napisany. Nalegam jednak na zwiększenie czcionki. Pozdrawiam. 3
tetu Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 Tectosmith, ma rację, wypadałoby coś z tą czcionką zrobić. Co do wiersza, wyłowiłam sobie tutaj pewną grę, bo po prawdzie, skoro zaplatała się prawda, to mamy po prostu kłamstwo i ta gra w tym wierszu mi się podoba. Nasuwa się wniosek, że coraz częściej trudno odróżnić prawdę od kłamstwa. Ciekawie też utkana puenta. Pozdrawiam. 1
Wochen Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 @tetu cieszę się, taki był zamysł
Ewelina Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 @ja_wochen bardzo ciekawe i zmusza do do myślenia. 1
Rafael Marius Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 @ja_wochen Ludzi łączy sieć powiązań czasem dobrych, niekiedy złych.
wolnosc_mojej_duszy Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2023 @ja_wochen ciekawe postrzeganie świata. Fajne napisane, lubię celowe powtórzenia - nadają zawsze głębi i wzmacniają odbiór. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2023 (edytowane) Jak dla mnie, @ja_wochen... ostatnie "w sieci", wycięłabym, już wyżej padły te słowa i w całej treści, sieci... siedzą bardzo wyraźnie 'z tyłu głowy'. Ogólnie, treść na czasie. Edytowane 14 Grudnia 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Wochen Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2023 @Nata_Kruk Dziękuję za odpowiedź, uwzględnię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi