Ten utwór został doceniony przez użytkowników. GrumpyElf Opublikowano 5 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 odwiedź mnie słowami tam poczuję ciebie bardziej niż tuż obok gdy upuszczam chusteczkę oziębienie pomija stałocieplne słowa w realu mróz nie gra w kalambury z trzaskiem ścina niedokrwione cząstki napisz 20
Marek.zak1 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 Te odwiedziny słowami są świetne i jakie trafne. Na szczęście odkryłem ten sekret we właściwym czasie i to bardzo mi w życiu pomogło. Pozdrawiam 1
Wiechu J. K. Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @GrumpyElf - Czekasz na list? - Słowa słyszę wszędzie. - Świat cały, wszechświat wytapetowany słowami. - W głuchej ciszy szeleści tęskne wyczekiwanie. Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 Czasem ratujemy się słowami... 1
Tectosmith Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @GrumpyElf Bardzo ładny wiersz. Pozdrawiam. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @GrumpyElf Chyba rozumiem. Semantyka pasuje tutaj, jako dział językoznawstwa zajmujący się znaczeniem słów, zwrotów, zdań i tekstów, a przecież chodzi o to, żeby napisać. Rzeczywiście, mróz żadnej szkody słowom nie zrobi, ale piszący może narobić mnóstwo błędów, zwłaszcza w epoce interfejsów dotykowych, gdzie nie czuć pod palcami klawiszy, tylko jednolitą taflę szkła. No, a wtedy można pobawić się w kalambury, wywołane przez mróz - bardzo spójny wiersz. Podoba mi się. 1
Nata_Kruk Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @GrumpyElf... całość pisana jak lubię, czuć emocje, ale bardzo ładnie stonowane. W cyt.. jw. zasugeruję maleństwa... zamiast, tam... można by, w nich (?) Zostawiłabym... niż tu.. żeby pozbyć się... ż..ż Pozdrawiam Cię. 1
Rafael Marius Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś dobrego. 1
Starzec Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @GrumpyElf w domyśle, bądź konkretny:) Pozdrawiam:) 1
Czarek Płatak Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2023 Jest moc! Aż mną zatrzęsło i trochę się martwię 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2023 @GrumpyElf Pozdrawiam 1
GrumpyElf Opublikowano 7 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2023 @Andrzej_Wojnowski Nie mogę obejrzeć tego video, jest niedostępne na tym kontynencie. Poproszę o pomoc we wskazaniu co to takiego jak ktoś widzi :)
poezja.tanczy Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2023 @GrumpyElf Fajnie i z sensem Jak zaproszenie Pozdrawiam serdecznie :) 1
GrumpyElf Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2023 @Marek.zak1 Musiałeś być dobrym obserwatorem, a do tego miałeś chęci. Super :) @Wiesław J.K. Dokładnie tak <333 @iwonaroma Dobrze kiedy można jeszcze się nimi ratować :) @Tectosmith Dzięki i również pozdrawiam. @Wędrowiec.1984 Drogi Wędrowcze :) Bardzo dziękuję za zatrzymanie się nad moimi słowami :) @Nata_Kruk Świetne sugestie, Natuś - dzięki. @violetta Prawda? @Rafael Marius Byłoby super. @Starzec Bardzo doceniam taką konkretność :) @Czarek Płatak Za zmartwienie - przepraszam, za "moc" - dziękuję, Czarku. @poezja.tanczy Dzięki :) Pozdrawiam! 5
GrumpyElf Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 @Radosław Dziękuję Ci za odwiedziny i czytanie, Radku.
Rekomendowane odpowiedzi