Arsis Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 @Somalija to ładnie, wzorowa Mama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corleone 11 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozwolę sobie wyrazić wątpliwość odnośnie do powyższego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 @Arsis Hmm, no właśnie nie mam słomy, ale w parku mnóstwo liści... chcesz zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 @Somalija poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 (edytowane) @Arsis Jesienne chodniki... i krajobraz... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 14 Listopada 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Dlaczego, proszę pani, pani przeszkadza mi w przeglądaniu gości online? Zaważyła pani może, że wszędzie jest "gość", a jak - paluszkiem pstryk, to: "Gość Niedzielny", a nie mówiłem, iż czarna mafia - kościół - jest wszędzie, nadal posiada Tajną Inkwizycję. Łukasz Jasiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 @Łukasz Jasiński Nie bardzo wiem o co Panu chodzi... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 @Somalija Zaraz pani wytłumaczę: przeglądałem użytkowników, na zielonym polu jest przycisk "gość" - ten przycisk słabo widać i tam trafiłem na panią, pani Agnieszko, było napisane tak: Somalia przegląda online, dobra, nie ważne już, nie będę zawracał pani głowy, miłych snów. Łukasz Jasiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 (edytowane) @Łukasz Jasiński Też jestem zdziwiona, że Pan przy takiej inteligencji zajmuje się wierszykami pożal się Boże poetki... P.S. Mój nick to Somalija, nie mylić z powyższym. Edytowane 14 Listopada 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 @Somalija Której poetki? Łukasz Jasiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 (edytowane) @Somalija Wiem, pani Agnieszko, jaki jest pani nick, a mogę mówić: Sama Lilia? Nie wiem o jaką poetkę pani chodzi, natomiast wiem, że wszyscy poeci, włącznie ze Zbigniewem Herbertem i Wisławą Szymborską (celowo ich przedstawiam jako przykład, trochę ironicznie - oni między sobą nie kochali się) - zaczynali w stylu klasycznym - od wierszy rymowanych, potem: samoistnie ewoluowali lub szukali własnego kierunku - stylu, podobnie jak ja: znalazłem już własny styl w postaci trzyzwrotkowej prozy poetyckiej i od czasu do czasu manifestuję (przypominam), iż potrafię rymować i serdecznie zapraszam na wiersz pod tytułem: "Pieśń dla pięknej pani". Łukasz Jasiński Edytowane 15 Listopada 2023 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 @Łukasz Jasiński Dziękuję, już czytałam w poniedziałek wyżej wymieniony wiersz. Gdybym ja zmieniła choć literkę w Pana nicku, była by afera a Pan rości prawo do skakania po moim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 (edytowane) @Somalija W nicku? A proszę bardzo, a nie w moim imieniu i nazwisku - byłoby to naruszenie godności osobistej, zresztą: regulamin nie zabrania publikować tekstów pod własną godnością, są tutaj osoby, które używają własnego imienia i nazwiska, a teraz robię kolację i tłumaczę na język włoski - "Pieśń dla pięknej pani" - tłumaczenie opublikuję w komentarzu. Dlatego właśnie Sowa to wykorzystywał, aby mnie skompromitować - zrobić ze mnie wariata - chorego psychicznie, zresztą: przegrał i już dał sobie spokój. Łukasz Jasiński Edytowane 15 Listopada 2023 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 (edytowane) @Łukasz Jasiński Więc proszę trzymać się z daleka od mojego... bo on nie jest trampoliną do skakania. Ja przyszłym po 12 godzinach pracy i zmykam spać, jutro na 10... rano trening... Pozdrawiam A. Edytowane 15 Listopada 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 @Somalija No, pani Agniesiu, tylko bez gniewu... Miłych snów. Łukasz Jasiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 @Łukasz Jasiński Oczywiście, Panie Łókaszku... Pozdrawiam A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec.1984 Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wręcz to słyszę. Lubię wracać do Twoich tęskników, miłośników, erotyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja @Wędrowiec.1984 Jestem grafomanką, nic nie zrobisz... Żółte i srebrzyste plechy porostów świecą w szarym listopadzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec.1984 Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niczego takiego nie napisałem przecież. Bardzo lubię jesień. Dni nie są wtedy prześwietlone Słońcem, nie jest gorąco. W dodatku mchy i porosty od razu przypominają mi wyprawy do lasu na grzyby, kiedy jeszcze byłem dzieckiem. Na początku ich nie lubiłem, ale później uwielbiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę poprawiłam ten wiersz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi