Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 Już nie szukam dla Ciebie przestrzeni. Sama wiara sens dawno straciła. Wiem, że Jesteś w mym sercu promieniem. Przypominasz - gdzie miłość prawdziwa. W każdej rzeczy Twe dzieło dostrzegam, w wielkich szczęściach, a także w tragediach. Czasem spadnie przypadkiem coś z nieba, lecz codzienne nadzieje wiatr zwiewa. Zagubiony i pełen kompleksów nie potrafię przynosić porażek. Na krzyż składać, co dźwigasz od wieków. Spowoduję kolejny upadek. O sukcesach - ech mówić nie warto. Stale pragniesz chwil moich i myśli, choć niektóre, to zgrane złe karty. Nie dojrzałem przerosły mnie wszystkie. 15
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Jacek_Suchowicz Witaj Jacku, Refleksje Cię naszły od rana. Cóż, czasem je trzeba ugościć, miłego dnia :)
viola arvensis Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Jacek_Suchowicz bliski mojemu sercu wiersz. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 Witaj - zacny wiersz o prawdzie - Pozdr.
Rafael Marius Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Jacek_Suchowicz Smutno i pesymistycznie w zgodzie z dzisiejszą aurą za oknem i pogarszającym się wraz z pogodą nastrojem społecznym. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Alicja_Wysocka Czasem człowiek musi - sama cos wiesz na ten temat @viola arvensis już się zdążyłem zorientować @Waldemar_Talar_Talarże Ty piszesz że o prawdzie szczególnie miłe @Rafael Marius autor musi dbać o swój wewnętrzy rozwój Wszystkim serdeczne dzięki Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @Jacek_Suchowicz To, że się o Nim "wie" i Go "dostrzega" - to już bardzo dużo, to jakby zycie w Jego obecności... Gdy mi się to udaje, odczuwam radość istnienia. Jak dziecko. Pozdrawiam :) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2023 @duszka Precież jesteś Dzieckiem Bożym!!!! 1
andrew Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2023 @Jacek_Suchowicz Ładne , bardzo. Pozdrawiam serdecznie, Miłego wieczoru ... wiatr porozrzucał liście po parku bawi się nimi jak my uczuciami ludźmi czyjś ból troski do nas nie docierają to przecież tylko gra ... 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2023 @andrew dzięki Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 30 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2023 Jacku... dwa słowa... piękny wiersz. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi