Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 W domu marzeń nie dziwią często splecione dłonie ani mocno bijące serca W domu marzeń nie dziwią gesty proste lecz miłe jak początek wiosny W domu marzeń nie dziwi szczerość i prawda matki ojca i dziecka Bo w domu marzeń mieszka miłość podlewana słowami najwyższej wartości 7
poezja.tanczy Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Pięknie, romantycznie I z przytupem :) Pozdrowienia
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Waldemar_Talar_Talar Prawda i szczerość widoczna w wierszu Twym.Ładnie …kolejny słoneczny dzień „ dom marzeniami „ mnie powitał ..a myślałam że odpłynęły Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 Oby takie marzenia stały się rzeczywistością.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie że tak pozytywnie widzisz ten wiersz - Pozdr. Witam - marzenia zawsze są obok - trzeba się nauczyć je czuć- Pozdr.serdecznie. Witam - miło że zajrzałaś - Pozdr.uśmiechem. @Tectosmith - @viola arvensis - @Natuskaa - pięknie wam dziękuje - 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 @Waldemar_Talar_Talar Życie jest takim domem marzeń. Tylko trzeba to zrozumieć i odczuć.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dokładne tak jak napisałaś - trzeba to czuć - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi