Gość Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 z początku miałaś esencję dzieci spragnione Coca-Coli mężczyźni pijący piwo byłaś atrakcyjna ale jesteś tylko narzędziem które się zużywa teraz kochają cię tylko skupujący cię bezrobotni sortowanie zrozumiesz że nie byłaś jedyna recykling zrozumiesz że tak naprawdę nigdy nie istniałaś zakopią cię w ziemi na lekcjach w szkole w ramach eksperymentu na 500 lat rozpadu
Rafael Marius Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 @krys929 Każdy produkt ma swój cykl życia, a ten wydaje się być pod koniec fazy schyłkowej.
iwonaroma Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 Oryginalnie o puszce :) Może za dużo "cię"... Może jedno wyrzucić i zostawić "skupujący bezrobotni"? Chyba nie zaburzy to rozumienia
Marek.zak1 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 Kiedyś bezrobotni zbierali, czy zabierali już zebrane, ale teraz już tego nie robią. Nie kalkuluje się, jak sądzę. 2 razy w miesiącu zbieram z pobliskiego lasu, co mi zajmuje 20 minut, i wystawiam w torbie za bramą, ale nie zabierają, więc potem wkładam do torby na selekcjonowane odpady. To takie uaktualnienie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 @krys929 Słuchaj ja tu widzę nie tylko puszkę, a też jakąś wybitną poetkę :)) Nie wiem, czy to zamierzone, ale wybitne poetki też się długo opierają siłom rozkładu :)))
Rekomendowane odpowiedzi