Maja Siciarek Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 W ciszy sobie pstrykam Została mi tylko muzyka Wolny i smutny jazz Lecą hektolitry łez Jazz i depresyjny wiersz Ty już dobrze wiesz, że Te smęty zostały po Tobie Nadal jesteś w mojej głowie Ładnie Ci śpiewałam brzydkie słowa Myśląc, że jestem, lecz nie byłam zdrowa Wiem, byłam niestabilna emocjonalnie Ale kochałeś mnie tak idealnie A teraz w głowie mam czarno jak na pogrzebie wdowa Lecz szafa ma wciąż kolorowa Ubieram się w błękit, zieleń i róż Marząc o bukiecie z goździków i róż Że przyniesiesz je niespodziewanie sam I powiesz „Najmocniej Cię przepraszam …” „Przepraszam Cię za wszystko co złe Ci wyrządziłem. I że tak bardzo Cię skrzywdziłem.” Mogę sobie jedynie marzyć W sierpniowym słońcu łzy smażyć Aż mi spłynie cała maskara I skóra z młodej stanie się stara Pojawia się piegi, potem zmarszczki Dotkną Twarzy naczelnej naiwniaczki Miłość to nadzieja Głupia tak jak ja 4
Rafael Marius Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 @Maja Siciarek Miłość nie jedno ma imię.
iwonaroma Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 Minie co przykre, ale faktycznie, trzeba przepłakać...
Nie_wiem Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 @Maja Siciarek jazz to piękne tło, i do smutku, i do radości złamane serce trzeba odchorować licząc na to, że się zrośnie serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi