duszka Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) odebrać ci cierpienie jest moje ślady sam zetrzesz a głębsze się powoli wypełnią bielą prawdy sypiącej cicho na twoją ziemię Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji) 6
duszka Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 @Dragaz Dziękuję Ci i pozdrawiam :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Witam - a głębsze - się powoli wypełnią Przemawia to wyraźnie Pozdr.serdecznie. 1
duszka Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jakby po to były, prawda? Ciesze się, że ten fragmment do Ciebie wyraźnie przemawia, bo jest dla mnie szczególnie wazny :) Dziękuję Ci i pozdrawiam.
Rafael Marius Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 @duszka Z tym zabieraniem cierpienia innym to czasem trudne zadanie. Niektórzy trzymają je mocno i nie chcą oddać. 1
duszka Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, takie utożsamienie się z cierpieniem innej osoby jest trudne do pokonania, wymaga czasu i aktywnej pracy nad tym.... Ale wierzę, że jest przynajmniej częściowo możliwe. Dziękuję Ci :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Rany się zabliźniają A cierpienia przemijają Pozdrowienia ciepłe :) 1
duszka Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doświadczam na sobie, że właśnie prawda, którą przyjmujemy, rany zabliźnia ("wypełnia głębsze ślady") i wtedy cierpienie może przeminąć, a może raczej łączy się z miłością i łagodnieje... Uświadomiłeś mi ten związek.:) Dziękuję! 1
poezja.tanczy Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2023 @duszka Jak Cię czytam To widzę, że wszystko doskonale wiesz :) Pozdrowienia 1
duszka Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale to co wiem uważam za przejściowe, bo nigdy nie wiem do końca. To taka wiedza "z otwartymi drzwiami". Raczej jestem "na tropie" niż wiem. Nie chcę byc "drapaczem" :) Niemniej dziekuję Ci za te miłe słowa i pozdrawiam :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @duszka Bardzo dobre podejście. Popieram Pozdrowienia :) 1
Rekomendowane odpowiedzi