Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Lipca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 (edytowane) wczoraj zjadłem a wlaściwie zeżarłem prawie kilo dojrzałych czereśni i zebrało mi się na wspomnienia Poznałeś smak czereśni dojrzałych? Mogą sprawić olbrzymią frajdę. Piękne jędrne i choć takie małe, więc spokój i ciepło w nich znajdziesz. Delikatnie je muskaj wargami, oczy zachwyć głębią czerwieni, na języku układaj aksamit, tej miękkości słońcem brzemiennej. Delektując się barwą słodyczy, pieść ustami krągłość natury. Dreszcz emocji przenika cię przy tym, gdy odkrywasz zwykły ten urok. Niech zaleje twe ciało niepokój i rozedrga pełnia zapachów. Ust pragnieniem czereśnie więc otul. Te dojrzałe - z rozkoszą smakuj! 2008 Edytowane 7 Lipca 2023 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 13
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 Witam - jestem na tak bo lubię czereśnie - a zwłaszcza te zawekowane które zimową porą dodają uroku obiadom - Pozdr.
duszka Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 @Jacek_Suchowicz Na końcu dodaję jeszcze wdzięczność za ten "czysty dar". Z nią szczęście jest pełne :) Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki Waldemarze ale ja zawekowanych to w tym przypadku nie lubię. Leżą w tych wekach latami. :) POzdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czysty dar - dorzałe czereśnie a kolega lubi je w(i)ekować :) Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 @Jacek_Suchowicz Nie ma nic piękniejszego niż kwiaty i pyszniejszego niż owoce... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 @JWF Dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też - zwłaszcza jak są dojrzałe i słodkie :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. święta prawda zwłaszcza w odniesieniu do czereśni, których koszyczek stoi przede mną :) Pozdrawiam 1
Antoine W Opublikowano 8 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 @Jacek_Suchowicz A dla mnie, to jena wielka metafora :) i bardzo miła... 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2023 @Antoine W Bingo - ale sza :)))))) 1
lena2_ Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2023 Uwielbiam czereśnie , pięknie o nich napisałeś:) choć widzę tu inny podtekst:):) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki - może każdy widzi to co chce zobaczyć:))))
Rekomendowane odpowiedzi