Mirosław_Serocki Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 krwawe moje serce, krwawe moje nerki krwawy nos i oko, krwawe mam bokserki krwawe dłonie składam do krwawej modlitwy krwawe są tu krety i krwawe rybitwy krew krwią mocno krwawi i krwawić tak będzie krew już jest w lodówce, krew dosłownie wszędzie krwawe żniwo - krwawnik od krwi zakrwawiony krwawe są twe oczy i krwawe balkony krew ze świni krwawej na stoły już tryska krwawe dziecię małe i krwawa kołyska rzeki krwi płynęły przez ziemię skrwawioną krwawe słońce zaszło za krwawy nieboskłon krew się burzy w sercu, w sercu jakże krwawym zakrwawiony wampir moją krew wnet strawi krwi nigdy za wiele, krew jest pożyteczna krew w małym kościele, krew cieknie do wnętrza a mnie krwawe myśli dopadły krwawiąco krew, krew dziś krzyczałem bo krew jest gorącą.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Mirku... krwawo ale przyznam, że wiersz jest rewelacyjny... jeswzcze nikt tak tego nie ujął... krew ze świni krwawej na stoły już tryska krwawe dziecię małe i krwawa kołyska szczegolnie tutaj taka aluzja ze az miod mi na uszy sie puścił. Pozdrawiam i do ulubionych wENDRUJE
Daniel Piaszczyk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wena ? toz to arcydzielo
linda Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Podoba mi się, tylko trochę za mało tej krwi ;)
Antoni Leszczyc Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Czytam i czytam. Jeszcze tu wrócę.
vacker_flickan Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 rewelacja jestem pod wrażeniem dostałem orgazmu; Piękna Dziewczyna też dostała tyle krwi jeszcze nie było, to jest cos cudownego a tytuł — nie no, ja przepraszam, Panowie nie wyszli poza bruLion chyba, naprawdę tacy starzy jesteście? czy tylko epigonizm na nie pozdrawiam
Ryszard Andrzej Opara Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 krwawi krwawo serce, krwawi krwiście dusza gdy się w krwawym łajnie jak owsik poruszam... ohyda, producencie kaszany...
Mirosław_Serocki Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 A mamie Daniela sie podobal, a ona się zna.
Agnes Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Mirku:) dobrze Cię czytać, ostatnio miałam mało czasu, wracam, a tu taki krwisty wiersz:) niezły motyw, musiałeś nieźle się natrudzić przy tych rymach,wow:) ale i tak najlepsze są bokserki:P pozdr. Agnes
Arena Solweig Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Porządna krwawica, Panie Poeto, z krwi i kości ! Krewko żeś Pan sobie poradził. Krwotok braw od KREW-niaczki Areny
Rekomendowane odpowiedzi