bajaga1 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Tak niewiele potrzeba, By radość sprawić mi. Dostałam dziś Twój wiersz, Nadszedł oczekiwany list. Do przodu krok za krokiem, Nie oglądając się, Zatańczę z życiem walca, Muzyką będzie śmiech. Niełatwo brać życie za bary, Gdy w koło jest tylko ból. Wciąż słyszę puste fanfary, Smutki zostawię złu. Rozłożę na szarym stole, Wytartą talię kart. Zajrzę losowi w oczy, Zobaczę co dziś jest wart. 4.11.17 Edytowane 4 Grudnia 2022 przez bajaga1 (wyświetl historię edycji) 7
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 Konsekwentne prowadzenie rymów w akcencie męskim (jednosylabowym) Pochwalę :)
bajaga1 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 @Alicja_WysockaAlicja_Wysocka dziękuję bardzo. Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 troszkę powarsztatuję: niewiele potrzeba, By radość sprawić mi. dziś Twój dostałam wiersz, oczekiwany list. idę krok za krokiem, Nie oglądając się, tańczę z życiem walca, przygrywać będzie śmiech. chcę z życiem zmierzyć się wokoło tylko ból. pusty dźwięk fanfary, zostawię smutki złu. Rozłożę na stoliku Wytartą talię kart. zajrzę losowi w oczy, zobaczę co jest wart. utrzymując szóstkę Pozdrawiam 1
bajaga1 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze na 6 piszesz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 spróbój napisać to w siódemce albo ósemce lub 8/7 ale zrób tak aby każdy wers miał jednakową ilość sylab i zachowaj rymy Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... bajago, to wyżej, tylko połączyć... :) Dobrego czasu życzę.
bajaga1 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 @Nata_Kruk dziękuję. No cóż potrwa to chwilę . Pomyślę nad tym bardzo poważnie. @Jacek_Suchowicz dziękuję. może mi się uda. Pomyślę nad tym bardzo poważnie. Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... :) tu nie ma co myśleć, niełatwo, piszemy łącznie. Chyba nie tak się wyraziłam.
bajaga1 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ty na pewno napisałaś dobrze. Ja muszę mieć dobre programy poprawiające. Podobno to nie wstyd Tylko brak widzenia problemu. Dziękuję i pozdrawiam. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 Witam - wartościowe pisanie tu widzę - Pozdr.serdecznie.
bajaga1 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2022 @Waldemar_Talar_TalarWaldemar_Talar_Talar Dziękuję Waldemarze.
bajaga1 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2022 @Marcin Szymański dziękuję bardzo. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi