Sylwia Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jeśli mnie kochasz,podejdź bliżej, nie lękaj się. Jeśli nie boisz się,czule w usta pocałuj mnie. Jeśli nie nienawidzisz,przestań się dąsać, kochanku. Jeśli chcesz wyjechać,zabierz mnie skarbie ze sobą. Jeśli nie czujesz odrazy,pocałuj śmierć w jej czarne wargi, pełne gadów i robactwa. Jeśli chcesz umrzeć,zróbmy to razem, bo i tak nie mam po co żyć na tym świecie bez Ciebie...
Anna Maria K. Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Banalne, banalne, i jeszcze raz banalne... Jestem na Nie.
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 zgadzam sie z przedmówcą zupełnie.
Edyta T Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wciąż szukam wiersza o miłości, który przemówi do mnie klimatem - niestety to nie ten.
Konstancja safle Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Cóż za werteryczny klimat;) Na szczęście 'Miłość' przybiera lepsze formy, ta jest całkowitym zniekształceniem. Nie zniechęcaj się. Pozdrawiam
Najeli Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ech, a ja myślałam,że pisze najsłabsze wiersze...Banał.Może ja nie powinnam tego komentować, bo nie jestem orłem w poezji, ale to banał do potegi n-tej...Pozdrawiam serdecznie i radzę pomyślec nad pisaniem...
Anna_M. Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę pomyśleć nad swoją sygnaturą w takim razie, ostatnie zdanie Twojej wypowiedzi nie powinno się znaleźć ani pod tym utworem, ani pod żadnym innym, ani gdziekolwiek
Lenka z okienka Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Stane nieco w obronie autorki... Nie chcialabym, zeby sie podlamala komentarzami. Wiersz jest nieco kiepski, to prawda, jednak... jesli jestes mloda osoba to Twoje odczuwanie poezji i milosci jest zupelnie standardowe. Milosc dla kazdego oznacza co innego, to co jest banalem w tym wierszu dla jednych - dla Ciebie moze byc bardzo wazne. Takie sa poczatki pisania, nie kazda mysl zachwyci wytrawnego czytelnika, ktoremu zdaje sie, ze.. wszystko juz gdzies czytal. Wiec nie martw sie. Jako wpis do pamietnika - jest super! Jako wiersz dla szerszej publicznosci - nieco slabiej, brak Ci doswiadczenia w pisaniu poezji. A wiec je nabadz. :o) Pozdrawiam serdecznie
Lenka z okienka Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A tak konkretnie - razi mnie fragment o smierci. Zbyt mroczno jak dla mnie. Opcja z umieraniem z milosci - jest tez przesadnie dramatyczna, to cecha jednak mlodych, ze lubuja sie w takiej tematyce. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi