duszka Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 że słońce zbladło gdy jesienią świecą w nas jaśniej i jaśniej zimą ciepłe latarnie to nic że wiatr gdy nie gasną 7
Rafael Marius Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 @duszka Ja mam wewnątrz siebie takie Światło, które jeszcze nigdy nie zgasło, a wiatr tylko je podsyca by płonęło tym jaśniej im ciemniej wokół. I czuję, iż każdy je ma, tylko nie wszyscy je widzą w ciemnej nocy depresji, a może tylko na chwilę zapomnieli. Niech im Twój mądry wiersz przypomni. 1
duszka Opublikowano 15 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To piekne, że w taki sposób w Tobie jest :) Ja je dopiero w sobie odkrywam i ten stan jest niezwykły - cichy, radosny, wolny. Poznałam ten stan i rozoznaje, gdy go tracę. To chyba ważne - śwaidomość tego. Dlatego tez ten wiersz. Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam! @Kwiatuszek @sisy89 Bardzo mi miło i dziękuję Wam! :) Edytowane 15 Października 2022 przez duszka (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 Witam - jestem na tak dla takiego pisania - Pozdr. serdecznie. 1
duszka Opublikowano 15 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciesze się, Waldemarze :) I pozdrawiam Cię również!
duszka Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 @Leszczym @AnnaIraM dziękuję Wam i pozdrawiam! :)
Leszczym Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 @duszka Kiedyś miałem przyjemność zapoznać się trochę z systemem zapalania latarń na osiedlu i powiem ci, że to bardzo trudna jest sztuka :)
duszka Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 @Leszczym Wiele, a może nawet wiekszość ludzkich wynalazków ma dwa oblicza - ułatwia i pomaga, a z drugiej strony - utrudnia i szkodzi. Ale nie możemy się powstrzymać, żeby nie wymyslać ciagle nowych, lub nauczyć się robic to pokorniej, czyli z uwzgędnieniem tej gorszej ich strony. Miłej niedzieli, Leszczymie :) 1
Leszczym Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 @duszka Wzajemnie Duszyczko ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi