Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @wiedźma   Niesamowita perspektywa! Zwykle patrzymy na kaniony jak na monumenty trwania, a Ty pokazujesz je jako pomniki cierpliwej, cichej przemocy. To zdanie o "wrzucaniu kamienia w ranę" - świetne!  Ten wiersz uświadamia, że za każdym "pięknym kształtem" może stać historia, o którą nikt nie zapytał.   Piękny wiersz!   
    • Ali W.   Czerwone klipsy z napisem tu też pocałuj, a ty jak zawsze chcesz. Mnie pocałować i tu i tam i co ja biedna poczynić  mam.   Całujesz uszko chciałbyś je gryźć po uszku oczy świat zamykasz mi, a potem nosek ust czuły splot, gdy pieścisz szyję oblewa pot.   Przecież te klipsy, to miał być żart. A wyszła z tego przewrotna gra. Nie wiem, czy tego fechtunku chcę, po którym w pochwie ląduje miecz.   Już brzeszczot pieszczot wprawiłeś w ruch, wkładając przy tym najwyższy trud. Ja sama nie wiem, pragnę czy nie, tyle starania - niech ma co chce.
    • @Alicja_Wysocka   Ala wiersz super jak zwykle działasz inspirująco między odkurzaniem pokoi skleciłem w oddzielnym poście
    • Grać- ale w co ?
    • @iwonaroma   Huśtawka ma to do siebie, że w końcu musi wytracić pęd. Pytanie, czy właściciel chce już z niej zsiąść i przytulić to, co jest.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...