Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 a kiedy stoi przy budziku z miną cokolwiek zdziwioną jak dziecko przyłapane na codziennym oszustwie wyprzedzone o sekundy a kiedy się uśmiecham patrzy z niedowierzaniem lubię to jego zdumienie ale jeszcze bardziej własne wiem że kiedyś przyjdzie i powie mi że nie istnieje że jest tylko barwami w moim kalejdoskopie szkiełkami które zamknięte tworzą wciąż nowe obrazy mieląc się mieląc i mieląc a ja chcę go zapamiętać takiego nie umówionego 9
wilga Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Barwą i szkiełkiem - w liczbie pojedynczej korzystniej dla wiersza. 1
Natuskaa Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kalejdoskop z jednym szkiełkiem i jedną barwą... no trochę byłoby trudno :) Ty chyba jakoś szerzej odebrałeś/aś niż miałam w zamyśle... masz prawo do własnej interpretacji, jednak zostawię jak jest. Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam.
A-typowa-b Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 @Natuskaa no cóż ja mam dodać. Z przyjemnością przeczytałam :) Pozdrawiam niedzielnie :) 1
Natuskaa Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję niedzielnie :) Pozdrawiam.
Wiechu J. K. Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 @Natuskaa Bardzo ciekawy wiersz, właśnie takie lubię. Daje do myślenia. Pozdrawiam :-) 1
Natuskaa Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie, że odnajdujesz w tej łamigłówce coś dla siebie. Dziękuję i pozdrawiam :)
[email protected] Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 @Natuskaa Sentymentalna synchronizacja, a czas dla nas nie łaskaw. Pozdrawiam, uwielbiam czytać Twoje wiersze... takie niejednoznaczne. 1
Koziorowska Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Ciekawie ujęte, bardzo obrazowo. Pozdrawiam serdecznie. :) 1
Natuskaa Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To trzeba zatrzymywać czas: książka na balkonie u schyłku upalnego dnia, coś wspaniałego. Wieloznaczność... staram się jak mogę :) Dziękuję i pozdrawiam. Dziękuję :) Również pozdrawiam. 1
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 @Natuskaa bardzo na tak... można interpretować - jak w kalejdoskopie ale w ostateczności, pomimo uśmiechu na twarzy, oczy zaszkliły się... współodczuwam zatęskniłam tylko nie wiem za czym :) 1
Natuskaa Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uśmiech i zaszklone oczy - to mi wygląda na jakąś dobrą tęsknotę. Może Ci się przyśni przybliżenie. Ja sama interpretuję ten wiersz na dwa sposoby, z czego ten drugi dopiero dzisiaj odkryłam :) dziwnie jest coś co się napisało odczytywać w różnych wersjach. Dziękuję i pozdrawiam. 1
[email protected] Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @Natuskaa Właśnie wychodzę na balkon czytać, tym razem "Wychowany wśród wikingów" - Dariusza Lubińskiego. Kłaniam się pięknie. 1
Rekomendowane odpowiedzi