Arahja Staszewska Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Że to fabryka z taśmą produkcyjną Bo to niemiłe i nie do końca może sprawiedliwe Manufaktura to już słowo gładsze Więc to tu słychać palców stu stuków stuk i tu widać "wiersz" (Kokieteryjnie) powiem coś innego (może ktoś mnie "pozdrowi dodatnio") Takie towarzystwa wzajemnej adoracji są całkiem ludziom potrzebne
kall Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Podobają mnie się teksty w nawiasach. Dodają pikanterii :) utworek sympatyczny ;) Pozdrawiam Kalina
Michał Ziemiak Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Czy ja wiem... Mam mieszane uczucia, choć przeważają te dodatnie - z powodu końcówki wiersza oczywiście. Powiedzmy, że odrzucam nachodzące mnie odczucia ironii i traktuję to jako "wyrażenie pozytywnej opinii względem niniejszego fragmentu internetu". Aż boję się pozdrawiać...
Arahja Staszewska Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm, ta opinia nie jest do końca pozytywna :) ... stwierdzam tylko, że "niniejszy fragment internetu" spełnią dość ważną rolę dla ludzi (niekoniecznie utalentowanych), którzy potrzebują akceptacji i docenienia, a niekiedy uwielbienia dla swych tworków... PS. A pozdrowień nie trzeba się bać :) Bądź zdrów :)
vacker_flickan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ostatni wers pierwszej zwrotki zgrzyta lekko, bo przydługi i się rymuje nie poczuwam się jako adresat:) kolejny głos w tej jakże pobudzającej kwestii, ironia jak cholera i dobrze potrzebne, potrzebne Iza nawet porównuje z seksem — ja tu mam wszakże refleksję: czy seks polega na tym, że robi się coś z założeniem, że ktoś zrobi to samo? czy z altruizmu? czy z fascynacji? ---- plus dodatni (sic!) za nicka dla autorki pozdr
vacker_flickan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy używanie słowa „jak” nie służy porównaniu?
vacker_flickan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy używanie słowa „jak” nie służy porównaniu? taj: POTRZEBA (czegoś) NATURALNA JAK POTRZEBA (czegoś) porównuję 'naturalność', 'oczywistość'. :))) cmok /izabell ps. Autorkę przepraszam za te spamy, ale kwestia arcyważna, proszę o wyrozumiałość;)) /i. ja tylko poruszyłem kwestię różnic — i dlaczego spełniamy czyjeś potrzeby, ja twierdzę bezczelnie, że najczęściej tylko dlatego, że liczymy na rewanż pozdr
Rekomendowane odpowiedzi