[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @Jacek_K Najpierw gwoździe teraz trumna, gdzie Ty te rzeczy oglądałeś w moim wierszu, to nie tren to wiersz o naturze. Trzymaj się zdrowo. Chcę Ci merytorycznie odpowiedzieć, ale wybacz nie potrafię... więc pasuję.
[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @Jacek_K Ale jest w komentarzu i to regulamin dopuszcza jako autorowi wiersza ha ha ha!
[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @Jacek_K Tylko że mój wiersz nie jest o śmiechu tylko bezrozumnych ludziach którzy psują naturę, a mówisz że mój komentarz nie dotyczył wiersza, teraz się przekonałeś że jednak dotyczy. Trzeba było aż tyle czasu aby Cię do tego przekonać? Wszystkiego Dobrego, lepiej późno niż wcale, baw się dobrze.
[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @Jacek_K Ja go kolego już dawno nie mam... ale dziękuje. Pozdrawiam.
DominikR Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @[email protected] super wiersze, prawda jak bardzo człowiek nie szanuje piękna które go otacza, woli niszczyć i narzekać by mieć wytłumaczenie jaki jest nieszczęśliwy... Jestem pod wrażeniem słów... Pozdrawiam serdecznie 1
[email protected] Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 @DominikR Dziękuje Dominiku za miłe słowa, wzruszyły mnie niepomiernie. Wszystkiego dobrego. Miłej niedzieli.
Anna_Sendor Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 @[email protected] No i co się musi stać, żeby przyszło to opamiętanie?
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] Zapalił papierosa, dym bucha z paszczy i nosa, rzucił zapałkę na suchą trawę i ogień rozpoczął zabawę. pozdrawiam 1
[email protected] Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 @WiechuJK Widzisz, to tylko najprostszy element psucia, zdawać by się mogło... przypadkowy. Ale jak wiesz są poważniejsze, schowane głębiej w pudełku od zapałek z których człowiek korzysta z namiętnością godną dobrej sprawy. Pozdrawiam w niedzielne przedpołudnie. @Anna_Sendor Aniu już się staje - ofiary upałów w Portugalii /słyszałem o 1000 osób/, w Hiszpanii - dalsze 600, a musimy mieć świadomość że to tylko początek. Pozdrawiam, smutno mi Boże patrząc na te czasy.
violetta Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 Są zmiany klimatyczne, nie tylko przyroda zwariuje, jest nas za dużo i wycinamy lasy.
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 @[email protected] Człowiek z ...i tutaj można dopisać to i owo, a nawet bardzo dużo życiowo. Ludzkość żyje w zapalnym otoczeniu. Piramida zwierzchności na planecie ziemia zarysowuje powikłany świat dla "maluczkich", którzy walczą o przetrwanie. Inaczej raczej nie można, taka to ludzka natura, a najlepiej wie o tym Piramidy "góra".
[email protected] Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2022 @violetta Violu błędów podałaś wiele, ale na początku zawsze jest człowiek czy tylko z... zapałkami? Otóż nie, jak sama piszesz niektórzy z... siekierami, emisją CO2 i można tak ciągnąć w nieskończoność. Człowieku dokąd zmierzasz? Miłego słonecznego dnia życzę. @WiechuJK "Piramidy góra" która jest na dole, będziemy uciekać jak kiedyś Noe. Miłego poniedziałku Wiechu.
Rekomendowane odpowiedzi