OloBolo Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) Lubimy bawić się w kotka i myszkę że niby ty uciekasz ja ciebie gonię uwielbiam zabawy w doktora ty preferujesz zabawę w żonę Trudno powiedzieć o co chodzi w tych zabawach damsko-męskich że ty niby taka idealna? ja taki męski? Zabawiamy się tak od rana do wieczora i od wieczora do rana ty najlepsza z żon żona ja macho mąż ojciec... doktor erotoman? Ciągle mi ciebie mało i mało jak deszczu w upalny dzień jak słońca w deszczowe lato wciąż mi ciebie za mało Niedosyt ogarnia mnie jak dziecko w hipermarkecie powtarzam tupiąc nogą ja zabaw takich chcę więcej Zdobyta i ubezwłasnowolniona odłożona na półkę jedna z wielu prawie jak żona gify z netu. ... nie mogłem się na jeden zdecydować, wszystkie fajne są Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 27 Maja 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 5
Dared Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @OloBolo A Ci powiem że nie nadążysz ;-)) 1
OloBolo Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego? 1
Dared Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @OloBolo Z kobietami ? nie ma szans 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 Witam - ciekawie dziś piszesz - a kociaki super - Pozdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi