Pan Ropuch Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) uporczywa terapia strachem jest wylęgarnią pożytecznych idiotów miej się więc na baczności przed tymi którzy nieustannie się boją rusofobia prawdziwa nie dla hecy żołnierz strzela w plecy nie dla medalu zabija dzieci w azowstalu nie dla splendoru gwałci dziewczęta i kobiety w ich domu nie dla rymu o tym przecież... i nie dla bezkresnej pogardy dla rzezimieszka z kłamstwem na ustach dla patosportowca, patocelebryty z "zetką" na piersi dla każdego co rękę bądź palec wkłada w płótno ciała mówiąc święcie przekonanym: patrz, to tylko czerwona farba - nic takiego się nie stało ... Edytowane 15 Maja 2022 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 6
jan_komułzykant Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba miej, po co się umniejszać? ;) dwa pierwsze wersy bardzo dobre, ale podejrzewam, że i tak nie trafią :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2022 ... miałam nic nie pisać, bo... nieważne... Oprócz treści, dałeś fantastyczny... tytuł. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2022 Witam - zachwycił mnie - Pozdr. 1
Leszczym Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2022 @Pan Ropuch Świetny tytuł, bardzo mocny wiersz. Mi również podoba się ten tekst. 1
Rekomendowane odpowiedzi