Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) A niebo nam łzawo przejrzyste i przezroczyste jak czystość snów i słów między nami zapadłych dłońmi wiedziemy się sobą na jasno niebiesko wśród wzorów, przystanków, zbliżeń i powabień. Aż do stanu skłóconego oczyma odkochania i momentu z początku skrytych poszukiwań czulszych i bliższych nam nowych kochanków my nie mamy i nie mamy z tym problemów. Żartujemy. Seranon, 18.04.2022r. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 8
Moondog Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @Leszczym dwa pierwsze wersy to po prostu cudo Pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @Moondog dzięki ;) Również pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Super wiersz, taki mocno do emocji, a i prawda przebija. Ten stam skłócony (zaraz wrzucę coś w miniaturach w temacie) to normalność, a problemów z nowymi kochankami to teoretycznie ci mocno atrakcyjni, ale w realu bywa różnie. Pozdrawiam z podobaniem. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
A-typowa-b Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @Leszczym Pozdrawiam serdecznie, z przyjemnością przeczytałam. 1
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @Marek.zak1 dzięki;) A miałem spore wątpliwości z tym tekstem;) Że no jak to tak pisać o odkochaniu... tymczasem zdarza się nam i aż nazbyt często... @A-typowa-b ab - Ciebie zawsze miło u mnie widzieć, również pozdrawiam ;)
Stary_Kredens Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 "Do odkochania jeden krok jeden jedyny krok nic więcej, " fantastyczne określenie stanu w sposób bardzo poetycki o czymś zgoła niepoetyckim? To dobre jest , żeby tylko z wszystkim tak nie mieć problemu i żartować jak w tym wierszu Pozdrawiam kredens zgoła już poświątecznie 1
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @Stary_Kredens Czyli udało się? ;) Ekstra. Najfajniejsze jest to, że gdy pisałem ten tekst miałem w głowie tylko pojedyncze frazy przywołanej piosenki;) Tymczasem mocno nawiązałem do niej, a nawet do filmiku, którego przecież nawet wcześniej nie oglądałem;) Czasem mam wrażenie, że tylko żarty mogą nas jeszcze uratować ;) Również poświątecznie pozdrawiam ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Witam - mnie też cieszy ten wiersz - Pozdr. 1
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki, cieszę się podwójnie ;)
Leszczym Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 @Dag dzięki Dag, znaczy się i mnie się czasem uda wiersz ;) Bardzo dziękuję za wspaniały komplement ;)) Trzym się !!
Leszczym Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 @Dag Bardzo mi miło, że tak postrzegasz mój wiersz i moją faktycznie zazwyczaj skromną osobę. Generalnie to właśnie od Was uczę się poezji, słowem mam dobrych nauczycieli ;))
Rekomendowane odpowiedzi