Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, pani Moniko, jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, a nic na to nie poradzę, iż jestem Polakiem i mam taką i nie inną mentalność, mało kto wie o tym: w polskiej kulturze istnieje coś takiego jak oksymoron-hiperbola, to: Polska Śmierć i Fantazja Ułańska - te dwa zwroty są tylko i wyłącznie związane z Polską Kulturą i nigdzie na świecie tego nie ma... Poza tym: bliżej mi do kultury europejskiej - aniżeli - afrykańskiej, amerykańskiej i azjatyckiej...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, pani Moniko, jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, a nic na to nie poradzę, iż jestem Polakiem i mam taką i nie inną mentalność, mało kto wie o tym: w polskiej kulturze istnieje coś takiego jak oksymoron-hiperbola, to: Polska Śmierć i Fantazja Ułańska - te dwa zwroty są tylko i wyłącznie związane z Polską Kulturą i nigdzie na świecie tego nie ma... Poza tym: bliżej mi do kultury europejskiej - aniżeli - afrykańskiej, amerykańskiej i azjatyckiej.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, pani Moniko, jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, a nic na to nie poradzę, iż jestem Polakiem i mam taką i nie inną mentalność, mało kto wie o tym: w polskiej kulturze istnieje coś takiego jak oksymoron-hiperbola, to: Polska Śmierć i Fantazja Ułańska - te dwa zwroty są tylko i wyłącznie związane z Polską Kulturą - nigdzie na świecie tego nie ma... Poza tym: bliżej mi do kultury europejskiej - aniżeli - afrykańskiej, amerykańskiej i azjatyckiej.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Nie, pani Moniko, jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, a nic na to nie poradzę, iż jestem Polakiem i mam taką i nie inną mentalność, mało kto wie o tym: w polskiej kulturze istnieje coś takiego jak oksymoron-hiperbola, to: Polska Śmierć i Fantazja Ułańska - te dwa zwroty są tylko i wyłącznie związane z Polską Kulturą - nigdzie na świecie tego nie ma... Poza tym: bliżej mi do kultury europejskiej - aniżeli - afrykańskiej, amerykańskiej i azjatyckiej.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...