Groszki_i_róże Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 Nie mam im nic do powiedzenia, bo co mam powiedzieć ludziom, którzy po prostu chcą mówić o sobie? Czasami więc rzucę: „Jaka piękna broszka!" „Wielkie nieba” nieustannie wstydząc się za siebie „Naprawdę?” Wciąż jedną nogą za drzwiami myślami na innej planecie. 5
Groszki_i_róże Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 @OloBolo Mam przeczucia, że jest nas więcej. :) 1
OloBolo Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dużo więcej ;) 1
Marek.zak1 Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 Nie tylko mówić, ale i pisać, poza tym innymi sprawami nie są zainteresowani. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 Witam - ciekawy wiersz - Pozdr. 1
[email protected] Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 @Anna Przybył Jak oni o sobie, wal w ich ślady, każdego jak widzisz swoje bawi. Miłego wieczoru Anno. 1
Groszki_i_róże Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 @Marek.zak1 Z dwojga złego wybieram pisanie, zawsze można ominąć stronę :) W realnym świecie zwykle potrzeba nieco więcej kurtuazji :) Pozdrowienia @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję, zawsze prosto z serca. Raz lepiej, raz gorzej. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do tego czasami potrzeba siły przebicia :) Wzajemnie, dobrego wieczoru
[email protected] Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2022 @Anna Przybył Więc się przebijaj, ... a nie zżymaj. Dobranoc!
Rekomendowane odpowiedzi