Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 13 Października 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 dziękuję wierszom że potrafią przejąć mój ciężar na ramiona i wiernie służą jako oręż kiedy potrzebna jest obrona przepraszam wiersze za niepewność gdy znów króluje w sercu zamęt wtedy tak łatwo o niewierność I lekko wrzucam je w niepamięć dlatego traktuj mnie poezjo z cierpliwym przymrużeniem oka jak dziecko które jeszcze nie wie że słowa trzeba mądrze kochać 13
beta_b Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 Bardzo mi się podoba. Mam podobnie. bb
izabela799 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 @lena2_ To prawda Raz wypowiedzianych się nie cofnie :)
lena2_ Opublikowano 13 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 @izabela799 @izabela799 Dziękuje dziewczyny:):)
Maciej Wiśniewski Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 Bardzo fajne. Pozdrawiam
A-typowa-b Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 Mnie też się podoba Pozdrawiam
Gość Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @lena2_ Każdy, kto pisuje wiersze, pozostaje z nimi w chwiejnych relacjach. I mimo że każda relacja wiersz-autor jest jedyna i niepowtarzalna, to Ty swój wiersz napisałaś tak, że chyba każda się w nim zmieści. Świetnie wyszło!
Koziorowska Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @lena2_ Ależ ładnie. Święte słowa. Pozdrawiam. :)
lena2_ Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Maciej Wiśniewski @error_erros @Koziorowska Bardzo Wam dziękuję za uznanie dla wiersza:) 1
Adaś Marek Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2024 @lena2_ Przeglądam Twoją twórczość-rewelacyjna. Nad każdym wierszem można się zatrzymać, jeden skłania do przeczytania następnego. Wiersze są szczere , mądre, z przesłaniem. Pozdr. :)
lena2_ Opublikowano 19 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 @Adaś Marek Bardzo Ci dziękuję za uznanie i czas poświęcony moim wierszom:) dla takich czytelników warto pisać:):)pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi