nic takiego
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Posem 176
@Waldemar_Talar_Talar Takie mroczne dni, w których ciężko odnaleźć słońce. W nich nieraz jak w kotle, wszystko się miesza. I z tym oddychaniem ciężko. Tak mi się skojarzyło z tymi upałami, które mają dopiero być. Los nie zawsze po naszej stronie, nawet, gdy chcemy dobrze.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Posem · Opublikowano
@Waldemar_Talar_Talar Takie mroczne dni, w których ciężko odnaleźć słońce. W nich nieraz jak w kotle, wszystko się miesza. I z tym oddychaniem ciężko. Tak mi się skojarzyło z tymi upałami, które mają dopiero być. Los nie zawsze po naszej stronie, nawet, gdy chcemy dobrze. -
Przez Tomasz.O · Opublikowano
Oj, jak fajnie, oj, jak błogo – grzyb i wilgoć, jedną nogą! Bardzo chętnie jestem w środku, lecz dla porządku (hi, hi)... Nic z tego, bo drzwi :((( Stanęły okoniem na drodze. Zza judasza nic nie widać, w wierszu syfu też nima, proza życia w nim utkana – zgrabnie, zwięźle, tylko... drzwi otworzyć. -
Przez Ajar41 · Opublikowano
@TadeoU mnie w Białym Kale taki skandal. Ze skansenu w Białym Kale, po tegorocznym biennale, zniknęły z gabloty sedes i pas cnoty, zdobyły złote medale. Pozdrawiam. -
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
nieraz potyka się o własny cień widzi czarno tęcze ma kulawe sny zdarza się że kłamie nie widzi prawdy ciężko mu być sobą kłania się łzą nieraz widzi nie to co obok niego nie potrafi się uśmiechać nieraz jego noce i dni błądzą po horyzoncie a tam wiadomo nieznane się tli nieraz to fakt który dopadł go jest bezradny bo los z niego drwi -
Przez Łukasz Wiesław Jasiński · Opublikowano
@EwelinaWawrzyniak To jest tylko i wyłącznie pani zdanie i ma pani do tego prawo, a jednak: według zasad języka polskiego jest to błąd stylistyczny - nie pasuje do konstrukcji i gdyby pani napisała poprawnie - wtedy zniknie sylabotoniczność i miłego dnia życzę.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi