Jego Alter Ego Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 nabrzmiałam farbą samą siebie teraz pieszczę każde włókno podobrazia smuga dłoni na brzuchu malowałam dziś palcami nie patrz tak dziwnie kogo mam kochać...
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Dziękuję Izo, coś pomyślę jeszcze pozdrawiam południowo
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 pozwoliłam sobie na jeden enterek:) myślę co z podobraziem...synonimy są też nieciekawe, blejtramy nie wstawię ;P zastanawiam się na płótnem..po prostu...
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 ładny jest Twój obraz, taki ciepły i powolny, ale przyczepię się do podobrazia, może czymś ten wyraz zastąpić?? pozdr./Jay
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 dzięki Jay, no własnie cały czas myślę co z tym podobraziem:) jak wymysle to zastąpie,a póki co jeszcze czekam,może ktoś mnie wyręczy(taki leń ze mnie) pozdrawiam ciepłowato/JAE
Michał Ziemiak Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Kiedy się słucha jazzu (np. D.Sanborna...) i czyta ten wiersz do się N A P R A W D Ę można rozmarzyć. Zwłaszcza, że po chwili widzi się wszytsko... Powoli, cicho, w deskretnym mroku... Więc ląduje w ulubionych ;-) POZDRAWIAM! PS. Jak napomniał już Jay - podobrazie... ;-)
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 dziękuje Michale za miłe słowa, zycze przyjemnych fantazji:) a podobrazie cały dzien za mna chodzi,bezowocnie:( pozdrawiam wieczornie/JAE
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 a może najprościej podobrazie wyrzucić? nabrzmiałam farbą samą siebie teraz pieszczę każde włókno smuga dłoni na brzuchu malowałam dziś palcami nie patrz tak dziwnie kogo mam kochać...
Jacek_P. Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Oj, czepili się wszyscy tego podobrazia. A do mnie ono akurat przemawia. Może stary zbereźnik jestem, ale to brzmi jak podbrzusza obrazu. Skojarzenie całkiem erotyczne! W ogóle cały wiersz jest nabrzmiały. I podoba mi się włącznie z podobraziem. Pozdrawiam, nie patrząc dziwnie. :) Ja. PS - Włodkowa wersja bez podobrazia, też przemawiająca, więc kopii kruszyć nie będę.
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 a tak w ógole to do ulubionych :)
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 gracias panowie,namieszaliście mi jeszcze bardziej:P wersja bez podobrazia jest niczego sobie,ale na mnie podobrazie działa tak samo jak na Jacka:) zostawiam i już,niech będzie:) pozdrawiam!
Ryszard Andrzej Opara Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 zakochałem się w Twojej poezji. Chcę jeszcze i jeszcze...
Jego Alter Ego Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 dziękuję Ci Ryszardzie, choć nie ukrywam że trwam w przekonaniu iż mnie z kimś pomyliłeś:) pozdrawiam poniedziałkowo-porannie
Witold Marek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Pierwszy dwuwers jakoś tak mi się nie chce zazębić. Ale reszta już właściwie jest cacy - i właśnie to jest niebezpieczne...
Rekomendowane odpowiedzi