Iwa-Iwa Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie umiem Może i nie umiem na nim się modlić Muszę zawsze włączać Youtube Ale gdy na niego patrzę Dostałam od przyjaciółki Własnoręcznie go zrobiła Gdy jest mi źle patrzę Myślę że w ten sposób też to modlitwa jest Dziękuję ci droga przyjaciółko Ty wiesz do kogo kieruję te słowa dziś Dziękuję za chwile przy telefonie spędzane Bo innej drogi zobaczyć się nam Póki co nie jest dane Ale to nie jest ważne jaką forma kontakt Ważne są wśród nas Aniołki Które pomagają nam wysoko W obłokach latać Gdy świat się nam wali Czuję wtedy wielką moc Że nikt nie jest wstanie Mi podciąć tych skrzydeł Dla ciebie przyjaciółko na miły początek dnia Iwa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez Iwa-Iwa (wyświetl historię edycji) 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Witam - piękny Iwonko - Pozdr.uśmiechem.
Iwa-Iwa Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Został wysłany do przyjaciółki z rana była wzruszona już drugi dla niej wierszyk napisałam
corival Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @Iwa-Iwa Wzruszający... zapewne jest w nim ukrytych więcej znaczeń, niż jestem w stanie wyczytać... Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi