Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) pomimo ran mi zadanych zamierzenie lub niechcący ciętych kłutych i szarpanych nie zamkniętych wciąż bolących mimo obelg i pomówień jadu co się sączy co dzień cudu życia sedno truje i wyniszcza prawdy krwiobieg mimo zdrad i ignorancji przerośniętych oczekiwań opuszczenia arogancji wiedz że ciągle ciebie kocham bez znaczenia czy w to wierzysz czy cię wiara opuściła jestem z tobą choć daleki tak jak kiedyś blisko byłem Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 10
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 @Marek.zak1jak zwykle pierwszy :) Wielkie dzięki :) Pozdrawiam :)
Marek.zak1 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota Przypadek, a wiersz super i niestety na czasie. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota Lubię sobie tłumaczyć, że miłość to coś w pełni zależnego od osoby kochającej. Że sprawianie, że druga osoba czuje się kochana - i nic ponad to. Proces pod pełną kontrolą. Moja teoria ma tylko jedną małą wadę - 99% przypadków ją obala. @Sylwester_Lasota A, jeszcze zapomniałem dodać, że to jest super wiersz!
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Samo życie, niestety, ale grunt to się nie załamywać. Jeszcze raz wielkie dzięki za stałą obecność. Dzięki. Z tą kontrolą to trochę trudno się zgodzić. Często, gdy zaczynają grać uczucia, wysiada wszelka logika, niestety albo stety, nie wiem :). Z miłością moim zdaniem jest podobnie jak z nudą (choć to już prawie drugi koniec tego kija), to jest coś co pochodzi z tak zwanego wnętrza, a nie z zewnątrz. W tej mojej teorii część ludzi ma miłość zakodowaną w sobie, a część potrafi ją jedynie czasami tylko udawać. Obawiam się, że stosunkowo, to może być jak wspomniałeś 99/1, chociaż mam nadzieję, że realnie jest ta proporcja nieco lepsza. Kiedyś dobiło mnie stwierdzenie, że w związku, w momencie kiedy pojawia się w nim konflikt i zaczynają pogarszać się relacje, przegrywa ta strona, której bardziej zależy i która bardziej kocha. Niestety jest to bardzo prawdziwe. Pozdrawiam 2
Pan Ropuch Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Miłość to ogród, a tutaj wiedzy coraz mniej plus te coraz gwałtowniejsze anomalie pogodowe(susza, powódź, pokusa oraz miałkość nad miałkościami:) Brzmię jak kaznodzieja albo parabolista pewnie tak, ale bez ciężkiej organicznej pracy chwasty i plewy są nie do uniknięcia. Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Ropuch, Pan rozumie. Dziękuję. Odpozdrawiam. Leśny Człowiek :)
ama dablam Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota niewiele wiem o miłości, niezdefiniowanej pozwalam rosnąć, dojrzewać nie tylko na słońcu. Kolejny mądry wiersz Sylwestrze.
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy mądry? Nie wiem. Czy wiersz? Nie wiem. Kolejny - na pewno. Dziękuję :)
ama dablam Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota skromny człowiek- na pewno
GrumpyElf Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota Wspaniały jest ten wiersz.
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) Ostatnio tak mi jakoś wieje od Częstochowy... Dzięki za życzliwe przyjęcie pomimo niedoskonałości. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @jaguarDzięki Jaguarowi za wrzucenie ósemeczki. Niby nic, a jednak gdzieś tam we środku tak jakby trochę cieszy :) Pozdro :)
[email protected] Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota Sylwek wzniósł się ponad wszystkim, miłość w życiu to nie tylko striptiz. Miłego wieczoru. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie odpowiem dziś ci wierszem bo wysoko się nie wznoszę ponad jest coś znacznie więcej wyszedł wierszyk jak bambosze Dzięki, wzajemnie :)
iwonaroma Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Ciepły i kochający wiersz (choć daleko). 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję w imieniu wiersza (z daleka). Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @Mari_anna_Dzięki :)
corival Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota No tak... różne koleje losu powodują rozmaite reakcje i efekty. Z czasem każdy z nas jest już ciut poobijany. Nawet przez najbliższych, którzy również odbierają swoją porcję. Mimo uczucia, czasem tak to działa. Podoba mi się sposób, w który przedstawiłeś problem. Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Wzajemnie :)
Rekomendowane odpowiedzi