Pan Ropuch Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) litowe złącze połączy złotym brokatem obsypie nas miedziowe lowe drucikogwoździkiem ten chromowany szał śniedzieje erozją ciał opiłki z piłki ostrzą srebrne zęby w tysiącach stopni wolframowy żar magnetyzujesz minusem przylegam tak przewodzisz uczucie uziemiam ja rtęciowo-miedziowy ogarnia nas metalicznie płynnie połysk skwar uderza młot skrzypi zawiasu płot wahadło zegara mosiężny lot brązem odkształca się każdy ślad platynowe popiersie cynkowany kwiat iryd ci dam żelazem zabrzęczy niebo za rod Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 5
[email protected] Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 @Pan Ropuch Kupuję bo jestem elektroenergetykiem a na łączach plus-minus zawsze jest ciekawie. Zaczynam lubieć Twoje wiersze, a hoj! 1
Pan Ropuch Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 @dot. Umysł Pana Lema i jego niepojęte myśli wciąż podróżują przez lata świetlne do naszej świadomości, zadziwiające ile pokoleń w przód będzie z nich czerpać i odkrywać jak były celnie stawiane. Potęga jednego umysłu. Pan Ropuch @[email protected] Biorę za pewnik, choć z prądem staram się zawsze uważać. A hoj! Pan Ropuch
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Witam - ciekawie i uświadamiająco - Pozdr. 1
Gość Radosław Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Daleko mi do formy, ale blisko do treści;) Dobre!
iwonaroma Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Ależ fajne :) Od superowego tytułu (alu mi nium :) genialne :)) aż po iryd i rod :) 'r' wypadło ze 'srebrne' (pewnie przez te zęby ;)) 1
Pan Ropuch Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) @iwonaroma Dziękuję, za wrażenia! ps. "r" doklejone :) Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi