Natuskaa Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 nic nie jest potwierdzone kartki poruszają się po niebie jak samoloty ja do ciebie ty do mnie wysyłamy proste orgiami wystarczy prawą zgiąć z drugiej strony podobnie żeby zawiesić czas na papierowych skrzydłach zatracić się łapiąc czujnymi zmysłami niezwykłą kolekcję doznań właśnie po to by nocami rozkładać ją na płasko dotykać i gładzić przymierzać linie papilarne tam gdzie im najpiękniej będzie wyśnić ciąg dalszy w wielobarwne chwile które się spełniają 5
Gość Radosław Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Popieram ten wiersz całym sercem.
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Jakie piękne origami! Pozdrawiam :) 1
iwonaroma Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 Oryginalnie i delikatnie (co nie zawsze w parze chadza ;)) Super tytuł adekwatny 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 Witam - podoba się - Pozdr.uśmiechem. 1
Natuskaa Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To cieszy :) Dziękuję i pozdrawiam . Czasami się uda poskładać :) Dzięki i pozdrawiam. Ostatnio się zastanowiłam nad kilkoma sprawami jeśli chodzi o pisanie i stwierdziłam, że muszę się cofnąć szukając właśnie delikatności. Jeśli mi się udało to super. Dziękuję i pozdrawiam :) Origami daje możliwości, a jeśli chodzi o losy ludzi to faktycznie... można otrzymać różne rozwiązania o różnych stopniach skomplikowania. Dziękuję i pozdrawiam :)
Natuskaa Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też witam... się uśmiechając w podziękowaniu :) Pozdrawiam.
Natuskaa Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaskółka to skomplikowana konstrukcja latająca (na filmiku yt zobaczyłam). Dziękuję :) i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi