Anna_Sendor Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 mych czterech łap wystarczy dla wszystkich walczących w tym domu duetów przemykam na nich omijam sprawnie rozwody plotki i spadki a ciche dni potrafię przeszczekać jak mała pyskula z szóstej klasy i jak Szwajcaria neutralny macham ogonem to w prawo to w lewo 4
iwonaroma Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 Przypomniał mi się mój nieżyjący już pies... taki właśnie był - ponad podziałami. Niech żyją pieski! Choćby w niebiesiech :) Fajny wiersz, z uczuciem. 1
Gość Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 @Anna_Sendor Napisałaś wiersz o wszystkim, czym chciałbym być.
Anna_Sendor Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) @Dag Również serdecznie pozdrawiam:) @iwonaroma Bardzo dziękuję. Ja mam takie same wspomnienia dotyczące też już nieżyjącego boksera Bono. Kochane psisko było. @error_erros Ja też, ale zwykle kiepsko mi to wychodzi:) @Gosława Myślę, że to będzie dobra decyzja. Pozdrawiam:) @LeszczymDzięki za czytanie:) Edytowane 9 Lipca 2021 przez Anna_Sendor (wyświetl historię edycji)
corival Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 @Anna_Sendor Zawsze potrafi rozładować napięcie, włączy się, kiedy należy. Kudłate uczucie na czterech łapach. Niezależne, kochające bez uprzedzeń... No, chyba, że ktoś się podłoży... wtedy pamięta i nogawki nigdy nie są bezpieczne ;) Pozdrawiam :)
Gość Radosław Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 Przyjemność z czytania. Trafność obserwacji. Co więcej, wnioski zostawiasz po stronie czytelnika, nie narzucasz ich. Pozdrawiam.
Gość Franek K Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 Fajny tekst. Tak nawiasem pisząc, Bufor to bardzo fajne imię dla psa :)
Anna_Sendor Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 @Radosław Dzięki, Radku. Wszystkiego dobrego. @Franek K Racja - sama na to nie wpadłam. Jeśli kiedyś jeszcze będę mieć psa (póki co odpada- młodszy syn uczulony na amen), to imię już jest. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi