Jego Alter Ego Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 chcący bądź nie po raz kolejny mnie upuścił upadłam głową w dół umarłam ze zdziwienia wiara... wypadła mi z rąk
Jego Alter Ego Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Alter- dziekuję za poprawę i opinię ps.dodaj już coś,napisz,bo czuję niedosyt:P pozdrawiam
Joanna_W. Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 upadłam i wypadła ---coś bym z tym jednak zrobiła; ale ogólnie ciekawa myśl w tym maleńkim kawałku zamknięta; chwalę i kontempluję; A.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 faktycznie z tym upadłam i wypadła można byłoby coś zrobić, ale poza tym dodatnio :) pozdr./Jay
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ja też tu byłam oko zapuściłam i podobało się pa.
vacker_flickan Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 prawdziwe... z podwójnym dnem!! same plusy plusy i jeszcze raz plusy mały minusik za to upadanie z wypadaniem ale coś się dzieje pozdrawiam!!
Michał Ziemiak Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 D O B R E ! ! ! Jak mawiali starożytni - mała rzecz, a cieszy ;-) POZDRAWIAM! (i dorzucam +)
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 dziekuje wszystkim za komentarze,jeszcze nie mam pojęcia jak zmienić to upadłam wypadła..pomyślę,dzięki jeszcze raz za wejście i opinie pozdrawiam/martyna
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć, a gdyby tak ciachnąć upadła i nic nie dodawać??? zobacz, pozdrawiam/ iza wszystko mi się posypie jak to utnę,mam powód by zostawić "upadłam":) ale myślę,ze koncówce nie zaszkodzi zmiana z "wypadła" na "uciekła"..??hm?
Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 uwielbiam miniatury, gdy treść pęka w szwach! Gdybyś napisała "upadłem" kojarzyłabym to z plemnikiem, a tak kojarzę tylko z córką ;) ciepło su
Rekomendowane odpowiedzi